Only you can set my heart on fire

2016-01-17 @ 21:52:48

Det jobbigaste är när han åker. När vi måste säga hejdå och veta att vi inte kommer att ses på en massa dagar. Eller okej, oftast är det fem dagar. Men det känns som en evighet. Det har jag precis gjort, sagt hejdå. Men jag vet att det kommer att kännas bättre imorgon, när jag vant mig av honom lite. 
 
Sedan jag sist skrev har det i alla fall hänt massor. Det största är väll att jag nu skriver i min egna lägenhet! Jag har flyttat till en liten etta på 23 kvadrat vid globen. En liten lägenhet med en stor, otrolig utsikt. En liten lägenhet med en mysig loftsäng. En liten lägenhet som blir finare och finare ju mer jag inser hur jag vill ha det. Just nu är den fylld med bilder, en världskarta, en jordglob, plastblommor, några riktiga blommor och en ljusslinga, och en massa andra saker såklart. Men jag vill fylla den med mässing, betong och marmor, det är så fint tycker jag. Jag vill också byta ut mina stolar från ikea till fina, omaka stolar från någon loppis eller liknande. Men jag trivs väldigt bra här. Niklas har köpt en lägenhet nu också! Han ska skriva på kontraktet imorgon och flyttar in om en månad, det blir kul att se hur den blir. Annars så har jag precis blivit klar med journalistik B och ska nu påbörja c-kursen. Det känns faktiskt kul. 
 
Om 3 veckor fyller jag 24. 24, det känns helt sjukt. När blev jag så gammal? Jag känner mig fortfarande inte vuxen men runt mig så börjar människor skaffa barn och permanenta jobb och lägenheter och bilar. De flesta jag känner är visserligen lika ovuxna som mig, men snart är det nog dags att inse att jag faktiskt är vuxen. Om ett år är jag fördigutbildad journalist, om ett år kanske jag kan sitta på en tidning och skriva och få betalt och vara journalist. Sjukt. Men egentligen så vill jag nog vara på ett flygplan med en stor ryggsäck om ett år. Vi får se hur det blir med det dock, jag vet inte om jag vågar åka själv. Men jag borde våga. Jag tror att det är bra att våga. Jag har klippt mig idag också. Det vågade jag i alla fall, jag gjorde mig av med det långa och blonda så nu har jag en lång page som min frisör kallade det. Kul.
 
 
Här drack jag min första öl någonsin i Linköping, tror jag i alla fall. 
 
Såhär glad var jag dagen då jag skrev på kontraktet för lägenheten. 
 
Hur fin? 
 
Första gången Niklas kom hem från Linköping var vi på fest med glowsticks. 
 
Det är ganska fint i Linköping i alla fall. 
 
I början på terminen hade vi en TV-kurs, det var kult.
 
Inflytt!
 
Det här blev min nya favoritfrisyr. 
 
Min inflyttningsfest var en maskerad och sen gick vi till slakthuset.
 
Plugg, plugg, plugg. 
 
Vi har varit på några events för gratisöl. 
 
Såhär kan det se ut utanför mitt fönster!
 
Sen kom julen och jag och Charlie julpysslade. 
 
Sushidröm i Linkan. 
 
Ännu mer jul. Bakom mig står för övrigt min julgran som jag klämde in på 23 kvadrat. 
 
Vi passade Sigge i två veckor. 
 
Och hade nyårsfest!
 
 
Igår åt jag middag med dessa. 
 
Idag såg vi ut såhär!
 
Det var allt för denna recap, puss.