Finnhamn och jobb

2014-06-17 @ 17:35:18

Jag har fått jobb! Kom precis hem från att ha skrivit på kontrakt. Halvtid på sysmembolaget Odengatan, wei. Efter att ha varit i skärgården i helgen är jag egentligen inte speciellt sugen på att jobba utan skulle hellre ha sommarlov. Vi seglade, bastade, badade, drack en massa goda öler från Nynäshamns ångbryggeri och åt en massa god mat. Jesper jobbar där som vaktmästare över sommaren och jag, Niklas och Julia var där pch hälsade på. Dagen efter oss så kom Louisa, Adrian och Linnea också, ännu mera mys! Finnhamn är en väldigt liten ö med ett värdshus med världens mysigaste takterass och en massa röda små stugor. Det var så fint att få hänga med bra människor och leva lite sommaridylliskt trots ganska dåligt väder. Men det hade ju inte gått att åka till Finnhamn om jag inte hade haft några pengar, så det är nog bra att jobba ändå. Min nya arbetsplats är liten och full med trevlig personal så det blir nog bra det här! Jag har som vanligt inte fotat med min systemkamera, måste bi bättre på det, men här kommer några mobilbilder från 2 dagar på Finnhamn!
 
 
 
Här är utsikten från takterassen där vi drack öl i söndags, hur fint?!
 
Igår åt vi middag på Finnhamns krog. Jag åt risotto, supergott! Louisa och Adrian är nykära och supernussiga, som ses här på bilden. 
 
Det här var kanske inte en jättebra bild, men det var väldigt mörkt. Här sitter vi i alla fall i ett gammalt båthus. Det var magiskt fint med ljusslingor i taket och den här utsikten. 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback