Chania, Kreta

2014-06-30 @ 21:42:06

Hit ska jag och Jessika om mindre än två veckor! Dör vad skönt det ska bli. 
 
 
 
 
 
 

Somebody call out to your brother

2014-06-24 @ 21:53:52

Efter fem dagars ledighet med undantaget av en halv arbetsdag på Café påtår så ska jag jobba imorgon, och sex dagar framöver. Långa arbetsdagar på 10 timmar väntar, det känns lite sådär faktiskt. Men vad gör man inte för pengar? Trots extremt dåligt väder har jag i alla fall haft en del fina dagar nu när jag varit ledig. Jag har firat midsommar med släkten ute på värmdö för att sedan fira med vännderna hemma i stan. Jag har druckit en massa öl och fikat, ätit middag med vänner och planerat in en resa med Jesiska, vi ska antagligen till Kreta! Så det får jag väll leva på nu när jag kommer att spendera majoriteten av min tid inne på systembolaget. 
 
Min kusin var såhär fin på midsommar
 
Och såhär såg jag, min lillasyster och hennes kompis ut!
 
Vi hoppade dubbelsäck vilket ledde till väldigt många roliga fall 
 
Här är min minsta kusin, så otroligt söt. 
 
Stockholm var också fint, vet inte om det här är solnedgång eller soluppgång..
 
Några dagar senare var jag på Gröna Lund
 
Och på middag med dessa fina
 
Det syns kanske inte men vi åt faktiskt vegansk tacos!
 
 
Och så gjorde vi Mojitos! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finnhamn och jobb

2014-06-17 @ 17:35:18

Jag har fått jobb! Kom precis hem från att ha skrivit på kontrakt. Halvtid på sysmembolaget Odengatan, wei. Efter att ha varit i skärgården i helgen är jag egentligen inte speciellt sugen på att jobba utan skulle hellre ha sommarlov. Vi seglade, bastade, badade, drack en massa goda öler från Nynäshamns ångbryggeri och åt en massa god mat. Jesper jobbar där som vaktmästare över sommaren och jag, Niklas och Julia var där pch hälsade på. Dagen efter oss så kom Louisa, Adrian och Linnea också, ännu mera mys! Finnhamn är en väldigt liten ö med ett värdshus med världens mysigaste takterass och en massa röda små stugor. Det var så fint att få hänga med bra människor och leva lite sommaridylliskt trots ganska dåligt väder. Men det hade ju inte gått att åka till Finnhamn om jag inte hade haft några pengar, så det är nog bra att jobba ändå. Min nya arbetsplats är liten och full med trevlig personal så det blir nog bra det här! Jag har som vanligt inte fotat med min systemkamera, måste bi bättre på det, men här kommer några mobilbilder från 2 dagar på Finnhamn!
 
 
 
Här är utsikten från takterassen där vi drack öl i söndags, hur fint?!
 
Igår åt vi middag på Finnhamns krog. Jag åt risotto, supergott! Louisa och Adrian är nykära och supernussiga, som ses här på bilden. 
 
Det här var kanske inte en jättebra bild, men det var väldigt mörkt. Här sitter vi i alla fall i ett gammalt båthus. Det var magiskt fint med ljusslingor i taket och den här utsikten.