Acid youths

2014-01-16 @ 17:55:53

Så, nu är jag officiellt en journalistikstudent, jag har på uppropet idag. Det känns bra, typ. Jag har precis läst om spelreglerna för press, radio och TV, och på måndag drar det igång på riktigt. Jag vet ju fortfarande inte om journalist är det jag vill bli eller om jag är reda för tre år av studier, men jag ska i alla fall försöka. Det verkar i alla fall vara kul, vilket är det viktigaste just nu känner jag. Jag skulle verkligen vilja fortsätta läsa kreativt skrivande i en termin till, men den kursen fanns inte på södertörn och jag är inte alls sugen på distans. Men det här blir nog bra. Puss
 
 
 
 
 

blöh

2014-01-11 @ 21:40:34

Jag är så uttråkad att jag håller på att dö. Är så himla trött på vintern och allt som kommer med den. Så himla trött på Sverige också för den delen. Det jobbigaste med allt är att jag bor med Niklas nu så jag är van vid att ha sällskap även när jag bara är hemma, men nu är DJar han på en fest i Hammarby sjöstad. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. 
 
 
 

Saturnus

2014-01-07 @ 13:14:47

Ease my mind

2014-01-07 @ 13:12:36

För jag vill bara åka härifrån. Åka någonstans långt bort. Till en plats med sol och värme och färger och frihet. 
magicalpetals:

bambi/indie blog (feel free to delete)
 
treehauslove:

A Tree House for the Mind, Body, and Spirit. It is a three-room tree house connected by beautiful wooden bridges and created from recycled or salvaged materials. The three rooms of the tree house have their own different names and purposes. The living room is called Mind, the second one is a guest room (Body), and the third one (Spirit) is just for hanging out. Of course, an occasional hawk or eagle coming down, makes this place even more magical. Located in Atlanta, USA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleep now, under my skin.

2014-01-06 @ 00:46:01

Så, nu är det 2014. Allting som var kul med den svenska vintern är därmed över. Julen var mysig, jag fick en massa fina presenter och hängde med min fina släkt. Nyår var kul. Champagne, fyrverkerier och sånt som hör till. Men nu då? Nu är det bara vintern kvar. Bara vintern som inte ens är någon vinter. Som bara är grå och kall och blöt. Jag önskar så himla mycket att jag bara kunde åka iväg. Ibland när jag ser flygplan, vilket är väldigt ofta då jag bor vid bromma flygplats numera, så föreställer jag mig hur det skulle kännas att sitta på ett som är påväg långt bort. Trots att jag tycker att flyga är typ det tråkigaste som finns, så är nervositeten och förväntan inför en ny resa det bästa som finns. 
 
Men det går inte. Jag måste verkligen bli vuxen nu. Måste sluta rymma från allt som är tråkigt.