Sjukdag 2:

2013-01-31 @ 18:50:21

Uttråkad! Men mår i alla fall bättre, så imorgon ska jag minsann vara frisk. Snart kommer Niklas hit i alla fall, feeest. Pusss
 

Sjuk och nostalgisk

2013-01-30 @ 18:53:35

Jag är sjuk. Hosta, feber, halsont och en massa annat. Men det värsta är inte att vara sjuk, utan att jag blir så jäklarns uttråkad av att bara vara hemma. Menmen, jag måste försöka bli frisk. Stunder som dessa saknar jag resan som mest. Men om mindre än en månad åker jag och Niklas. Det ska bli så skönt att slippa snöslask och mörker!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indien

2013-01-25 @ 01:44:24

Juste, jag glömde att berätta en sak. Jag har bokat en enkelbiljett till Indien. Om en månad åker jag och världens bästa Niklas ut på nya äventyr. Vi får se lite när vi kommer hem och så, men sånt löser sig ju alltid. Det ska bli så satans underbart!
 
hippieseurope:

…☮❤☮❤
 
 
delusionalillusionsoflove:

love love love
 
Jag hittade dessa bilder på dwbe.tumblr.com, det ä lite såhär jag föreställer mig resan!
 
 

Livet

2013-01-25 @ 01:20:05

Hejhej. Mitt liv just nu: Jobb, vänner, kaffe, öl, pojkvän, film och en jävla kyla. Men jag mår bra ändå för imorgon är det löning och fetklubb vid globen. Måste bara se till att klä på mig en massa kläder, eller bli väldigt full. Puss
 
Photo: Och hej Jennifer!
 

Hemma

2013-01-02 @ 13:57:02

Nu är jag hemma från Thailand. Eller ja, jag kom hem i söndags. Det var så sjukt underbart att få spendera en vecka i värmen. Promenera på stränder, bada, sola, dricka chang och åka tuktuk. Det skönaste måste nog vara friheten. Inga måsten. Att kunna göra vad man vill när man vill, att kunna dra på sig en tunn klänning och flipflops. Det var lite kort att vara där en vecka men jag han göra en massa saker ändå. Jag, syster och kusin såg en enorm Buddha uppe på ett berg. Jag åkte vattensocoter och krockade lite med pappa. Jag åkte kajak i grottor och fick panik när vi var tvungna att lägga oss ner i kajaken för att grottan var så trång. En millimeter mellan näsan och sylvassa snäckskal är inte kul.

Kort och koncist så hade jag en underbar semester och jag längtar bara mer och mer till Indien. Om mindre än två månader åker vi för att stanna i minst tre. Kanske blir det lite sydostasien också, vem vet. Så nu är det bara att stå ut med mitt bajstråkiga jobb och Sveriges hemska klimat ett tag till, för snart åker vi!

Photo
Denna bild snodde jag från min fina kusin. Solnedgången i Kamala är oslagbar.