Pladder

2013-12-20 @ 00:26:38

Att trötthet är bra för kreativiteten är totalt hittepå. Jag skriver en essä just nu, om skrivande och caféer. Men i enlighet med essästilen så handlar den om en massa andra saker också, en av dem just kreativitet och vad som sägs ha en positiv eller negativ inverkan på denna. Vissa påstår att man ska vara trött och låta sina tankar vandra, att kaffe och fokus kan förhindra skrivandet. Jag försökte precis att skriva trots att jag är jättetrött och det gick verkligen inte bra. Tidigare idag med en kaffe gick det dock mycket bätte. Det är det bäste med essäer, att man faktiskt får skriva om personliga upplevelser och tankar trots att det ska vara akademiskt. 
 
Intressant va? Ja, som sagt är jag trött. Jag jobbar en massa nu för tiden. Systembolaget, Egna ben och Caliptus. Och så hltids studier på det. Men det fungerar faktiskt. Jag är ju inte världens roligaste person nu, men sen när jag får lönen är det förhoppningsvis värt det. Och imorgon är sista seminariet innan jul! Det ska faktiskt bli väldigt mysigt att spendera julafton hemma i år, även fast det är grått och tråkigt ute. Det är väll bäst att jag vänjer mig, för i vår ska jag börja plugga journalistik och etnologi. 3 år. Jag borde nog vara mer peppad på det egentligen. Det var bara fem intagna på hela kursen så jag hade inte alls förväntat mig att komma in. Det ska bli kul, men jag kan inte låta bli att känna mig lite kvävd. Resandets frihet och så vidare. Men jag måste väll växa upp någon gång?
 
Nej nu ska jag sluta skriva detta meningslösa inlägg och börja kolla The vampire diaries, ytters meningsfullt. Puss och god jul och sånt!
 
Ps. Jag har tatuerat mig! Får lägga upp en bild någon gång. Det är i alla fall ett moln.