Thailand och mode

2012-11-26 @ 01:15:52

Vet ni vad? Jag ska åka till Thailand! Jag fick en tidig julklapp av mina föräldrar så den 22a December åker jag till Phuket med familj+vänner+släkt. Är bara där i en vecka med ändå, det ska bli så sjukt skönt! Sedan är jag väll hemma i 1,5 månad innan det bär av till Tanzania, Indien och beyond. Taggad tjej!

För övrigt så är jag lite trött på min garderob. Vill ha roliga byxor, långa kjolar, stora smycken, öppna ryggar, roliga snitt, transparent, glitter och nitar. Dock så har jag inte riktigt råd att köpa kläder just nu, men jag fick lön idag så imorgon tänkte jag kika runt lite i stan och kanske låta mig själv köpa någonting billigt. En person som har sjukt snygga kläder är Lisa Olsson (http://blog.nelly.com/lisaplace/). Här har ni en ispirationsbild!
 

Rightfully mine

2012-11-24 @ 00:59:54

Gissa vad jag har gjort? Jag har anmält mig som volontär i jul! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, då stadsmissionen redan hade fyllt sina volontärplatser på julafton och jag hittade ingenting annat som passade (läs: Inte lpg alltför långt bort eller var allt för kristet). Men nu ska jag i alla fall packetera julkort haha. Varje julkort representerar ett träd i östafrika och organisationen Vi-skogen arbetar med hållbart bistånd, alltså att hjälpa människor hjälpa sig själva. Så forthoppningsvis kommer jag att sitta och fixa med julkort någon/några dagar i veckan fram tills julafton, hehe.

Så, annars då? Tänker ni. Jo nu ska jag berätta. Ingenting händer! Jag blir galen. Idag har jag jobbat 11 timmar och ändå sitter jag här pigg och uttråkad. Men imorgon ska jag göra saker. Jag hr bara planerat att fika med Niklas men jag ska nog hitta på lite mer saker också. Förhoppningsvis. Annars får ni säkert läsa ett till sånt hä inlägg imorgon kväll heh. Puss
 
 
 

Utkast: Nov. 16, 2012

2012-11-16 @ 01:16:58

Jag har totalt vänt på dygnet. Jobbar i princip bara kväll så det är väll inte så konstigt. Så var även fallet idag och nu är jag rätt uttråkad faktiskt. Jobbade till 9 ikväll, börjar jobbet vid 4 imorgon. Men sen är det helg och jag är ledig! På lördag ska Emma ha födelsedagsfest. Det blir dresscode och plockmat och rökrum och bjuddricka och dj(Niklas) och hela köret. Blir nog roligt, världens satsigaste fest! Så det ska jag tagga till nu, tjingeling.

Eyes

2012-11-13 @ 02:58:52

Efter en myskväll med vin och film följde jag Matilda hem och mötte.. Ingen! På vägen hem från henne såg jag inte en enda person, det tar ändå runt 20 minuter att gå den sträckan. Är inte det sjukt? Är det bara för att jag bor på landet eller har hela Sverige stängt in sig nu när kylan är här? Hur som helst kändes det spökligt, som om världen var övergiven. Usch. För ett år sedan var jag i Berlin just nu och för 11 månader sedan var jag i Thailand, började precis världens bästa resa. Känns galet att det var så länge sedan. Jag är verkligen inte färdig med asien, jag och Niklas ska nog åka igen men det blir inte förrän i februari. Åh jag vill åka nu! Lämna tomma, kalla bajssverige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkast: Nov. 08, 2012

2012-11-08 @ 01:18:00

Idag har jag vaknat hemma hos niklas, jobbat, pluggat (zuperlite) och nu ska jag sova. Imorgon ska jag plugga lite mer, lämna tillbaka biblioteksböcker, jobba och träffa Niklas. Anar ni ett mönster här? Det bryts väll av med vändejter och öl på nsee ibland men annars är det såhär mina dagar ser ut. Jag börjar li jäkligt uttråkad på livet faktiskt. Men, what to doo? Bara att fortsätta spara pengar och längta efter bättre tider. Så det ska jag göra nu, och så vill jag verkligen åka skridskor någon dag! Känner att det skulle förgylla mitt liv för en liten stund. Hur som haver, min fina bok väntar (Torka aldrig tårar utan handskar) puss!

Jag skulle vilja tatuera mig igen också, men jag måste nog komma på vad jag ska göra först. Kanske något sånt här?
 
1
 
inkd3
 
IMG_7689
Bilderna är lånade från Tattoologist
 
 

Hheheheheh

2012-11-06 @ 13:12:11

Klockan är 1 och jag är redan klar med allt plugg jag skulle göra idag. Är nördJennifer tillbaka? Lagom till att kursen är slut, typ Just nu håller vi på med ett moment som heter Författarens verktyg och litteraturens medier. Alltså om intermediala konstverk och så vidare. det finns så otroligt mycket konstiga saker i litteraturens namn, och nu har även jag skrivit en intermedial dikt, den ni. Men den får ni inte sem den är ganska löjlig faktiskt.Men vad ska jag göra nu då? Kanske prommenera, kanskee läsa, äääsch jag vet inte. Förlåt (Jessika) för bajsinlägg. Hejdå