London

2012-05-29 @ 01:37:50

Jag har fått ett jobberbjudande, i London. I höst kanske jag kommer att spendera 10 veckor i en helt underbar stad. Men trots att det här är en helt otrolig upplevelse är jag lite tveksam. Jag hade tänkt plugga i höst, om inte journalistik så i alla fall någon liten kurs för att komma igång igen. Men å andra sidan så finns universitetet kvar, men det här jobbet gör inte det. Sen så är jag ju inte så taggad på att vara borta från Niklas så länge. Men där kan jag ju använda samma argument, han är kvar men inte jobbet. ÅH det här är jättesvårt. Att ta beslut har aldrig varit min grej riktigt, jag har ofta sjukt svårt att bestämma mig för saker. Som tur är måste jag inte bestämma mig förrän i slutet av sommaren. Så jag får väll helt enkelt känna efter. Men jag vet att jag borde åka dit. Ta vara på en möjlighet att spendera 10 veckor i London och att göra någonting själv för en gångs skull. Leva livet på riktigt och inte fega ur. Äsch, nu ska jag sluta fundera för stunden, kommer juh ändå ingen vart. Puss från en chey med en myckt fundersam min.


Utkast: Maj 26, 2012

2012-05-26 @ 02:08:32

Jag vet, jag är värdelös. Det enda som skulle kunna vara värdelösare än mitt ickebloggande är min orsak till detta; jag har blivit alkoholist. Okej, inte riktigt. Men jag är arbetslös, det är sommar.. Okej där fick jag slut på ursäkter. Men hur som haver så har jag varit ute väldigt mycket på senaste tiden. Det har varit väldigt roligt, men min plånbok börjar säga emot. Det är inte som i Asien där vi kunde festa varje dag och ändå leva på praktiskt taget ingenting. Men den 4e Juni börjar min introduktion på systembolaget så snart kommer pengarna börja rulla in igen, och helgen innan blir det antagligen jobb på Café Vita Bergen så jag överlever nog.

På ett sett har jag resonerat så att om ett tag kommer mina möjligheter till ett roligt liv vara begränsade. Jag kommer att bli tvingad till ett vuxet och ansvarsfullt liv med tider att passa och regler att följa, så varför inte ta vara på nuet? Varför inte njuta lite till? Varför inte förlänga semestern så länge som jag kan? Jag vet att det är dumt att bara låta mina sparpengar rinna iväg men just nu har jag faktiskt ingen lust att bry mig. Så det så.

Jag orkar inte riktigt skriva om allt jag har gjort de senaste dagarna så jag lägger upp lite bilder istället. De flesta är snodda från Sabina och Matilda, men jag tror att jag kan ha tagit något av dem själv.. Puss på er.


Niklas har spelat lite fin musik för mig.


Jag var på Malmen och lekte i Patriks keps.


Jag och Matilda drack finöl på Kåken en dag.


Nuförtiden har jag blekta hårtoppar. Dipdyade eller hur man nu säger det fashionabelt.


Jag har hängt en massa på Sommar!Regnig torsdag

2012-05-10 @ 18:00:15

Hejhej världen. Idag har jag inte gjort någonting i princip. Jag har typ ätit och städat lite. Men igår gjorde jag desto mer så det blir väll lite så. Gårdagen började med en PW med mina snabba skor runt fornudden, sedan bar det av till Sabina där jag, Niklas, Sabina, Erik och Jesper fikade i hennes minimala kök haha. Jag blir så sjukt taggad på att flytta hemifrån när jag ser hennes lägenhet. Liten, mysig och lite kaosig som det ska vara. Vi rökte under fläkten, drack kaffe och bara chillade. Sedan åt jag och killarna en snabb middag på TBC innan det bar av till sjätte tunnan (jag vet...). Där var det fullt av udda människor som vanligt, vi hängde lite med två bröder som sjöng irländska visor för oss i evigheter. Sedan skulle de andra till skiva/hem så då åkte jag och mötte Matilda på hennes jobb och tillsammans drog vi till kåken där vi mötte upp med Robeson och hans gäng. Sist men inte minst var vi på Spy Bar, dock så spenderade jag mer tid i rökrutan där jag dtog och pratade med Robeson i evigheter. Om att växa upp, föräldrarelationer, syskon, mm. Det är äkta mig att hamna i serioustalks så fort jag fått i mig lite alkohol. Men men, det var trevligt ändå. Någonting som var mindra trevligt var att jag missade nattbussen hem och fick vänta vid t-centralen i 45 minuter...Otras beach

2012-05-09 @ 02:14:54

Jag saknar att vara med Niklas hela tiden. Oavsett hur underbart det är att vara hemma med alla mina fina vänner och familjen så är det ändå mer ensamt. Jag träffar mer människor nu, men jag spenderar också mer tid själv. De senaste 5 månaderna spenderade jag sällan mer än en timme ensam. Vi sov tillsammans varje natt, vi åt nästan vartenda mål mat tillsammans, vi planerade allting tillsammans och jag fick uppleva allting nytt och fantastiskt med min favoritmänniska i världen. En av mina favoritdagar var när vi hyrde moppe i Sihanoukville i södra Kambodja. Det var nog egentligen ingenting speciellt med den dagen men vi åkte runt planlöst och hittade en massa vackra platser. Såg ett gäng apor som hängde på ett staket, åkte vilse och hamnade i hamnen, åkte längst bort på en strand där alla bodde i bungalows utan väggar på stranden och badade i solnedgången. Okej jag vet, ni vill kräkas på mig för att jag är så ostig och i vanliga fall håller jag med. Men äsch, det var fint ändå. Jag tänker bara lite för mycket när jag är ensam, börjar fundera på om det är bra för min hälsa, heh.Jahajaha

2012-05-08 @ 23:46:05

Livet som arbetslös och bekymmerslös rullar på. Det förvånar mig lite att jag fortfarande inte blivit galen av denna sysslolöshet, men så är i alla fall fallet. Kanske beror det på att jag inte hunnit tröttna på allt som blivit roligt på nytt efter resan. Jag har fortfarande inte hunnit tröttna på att dricka öl med mina saknade vänner, eller fika på ställen med gott kaffe, eller promenera i vackra vårstockholm eller bara se på serier. Det kan också bero på att jag tekniskt sett inte är arbetslös då jag faktiskt har fått anställning på systembolaget. Problmet, om det nu kan defineras som ett problem, är att jag inte börjar jobba där förrän i Juni. Nej nu ska jag sluta analysera min nöjdhet med livet och ta vara på den istället, det är inte så ofta jag är okej med att vara på en och samma plats både geografiskt och i livet. Nöjd med att inte sträva frammåt, efter nya mål eller upplevelser.

På senaste tiden har jag i alla fall druckit en massa öl med mina vänner, sovit hos Niklas en massa och därmed inte bytt kläder på 3 dagar, varit på min kusins dansuppvisning på Maximteatern och juste, jag har ju firat min 20årsdag också! Förs firades den med släkt och vänner hemma hos mig där vi drack en massa vin och öl, åt god mat och öppnade presenter. Sedan bar det av till Sommar! där det var kaos och vilsenhet som definerade platsen bäst. Men fint och kul och dansigt och sånt var det ändå.

Nu har ni fått en fin genomgång av mina tankar samt de senaste dagarnas händelseförlopp så nu ska jag övergå till att titta på gossip girl, puss på er!


Bilderna är tagna av Sabina!

.

2012-05-03 @ 23:39:48

Hejhej. Just nu är Niklas och många av mins vännor påväg till en skiva, men jag är hemma. Varför? För att jag har bestämt mig för att vara lite vuxen och tänka på morgondagen. Imorgon ska jag på möte på systembolaget vid norra station, där jag ska börja jobba inom en snar framtid. Sen ska jag ringa en massa samtal till folksam angående min reseförsäkring, icabanken för att skaffa ett nytt kort, tele2 för att förlänga mitt abbonemang osv. Sen ska jag och niklas välja ut bilder från asien att visa i ett bildspel på mitt 20årsfirande på lördag, sen ska jag antagligen fika med Matilda och sen ska jag vara barnvakt till min lillebror på kvällen. Jag har inte haft några måsten på flera månader och så helt plötsligt har jag en massa på en dag, sjukt. Men det ska nog gå bra, heh. Nu ska jag fortsätta titta på Svinanlängorna och sen ska jag sova, puss på er!