Asien

2011-11-28 @ 15:55:15

Reseförsäkring fixad, icakort fixat (gratis uttag i hela världen), vaccinationer klara och reseapotek nästan klart. Resan börjar verkligen närma sig och det känns helt sjukt. Mycket av det som ska fixas är klart. Nästa onsdag åker vi, på obestämd tid. Sjukt, men underbart.

I will stay calm

2011-11-23 @ 18:46:21

Heeeiheei. Ja, jag är uttråkad. Idag har varit en typisk slappardag. Vilket i och för sig har varit ganska skönt, men nu känner jag mig klar med det. Som tur är ska jag möta upp Niklas och Teodor för några öl ganska snart. Tills dess ska jag dricka varm choklad och se klart flickan som lekte med elden. Imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv. Typ vaccinera mig, söka universitet, köpa dyksaker, kanske börja packa? Äsch jag vet inte. Men lite mer produktivitet än idag vore trevligt. Det ända viktiga jag gjort idag är att maila till Journalisthögskolan, hoppas på svar imorgon. Nej nu ska jag sluta babbla. Puss på er!


Såhär cool ser jag ut just nu!

Wanties

2011-11-23 @ 12:01:09
November

2011-11-23 @ 00:20:00

Det är grått när jag vaknar. Det blir svart några timmar senare. Alla stänger in sig och väntar på något bättre. Det är för kallt att försöka göra något annat, det är för tråkigt. Men innomhus lever Sverige fortfarande, litegrann i alla fall. Men för första gången i mitt liv har jag lyckats undvika höstdepression. För att jag vet, jag vet att om två veckor så slipper jag allt det här. Om två veckor ska jag gå omrking på gatorna i Bangkok i shorts och en stor ryggsäck. En ryggsäck som kommer inehålla hela mitt liv i några månader. Med detta framför mig kan jag nästan uppskatta det här mellantinget mellan höst och vinter. Jag kan dricka thé och titta på film under ett varmt täcke. Jag kan värma mina händer mot en pojkvän som alltid lyckas vara kokande varm. Jag kan promenera med flera lager kläder och jag kan stänga in mig på mysiga caféer och barer. Jag har egentligen ingen poäng med denna text, det är bara mina tankar.<3

2011-11-19 @ 01:15:55

För ett år sedan satt jag på en nattbuss på vägen hem. Jag var med den pojke som jag tycker om mest i hela världen, men vågade inte riktigt säga hur mycket han betydde. Men då sade han det "Kan vi inte bara bli tillsammans?". Efter nästan 9 månaders dejtande tyckte jag att det lät som en bra idé. Jag blev så obeskrivligt glad över de där orden. De där orden som krävde många öl och ännu flera månader för att lyckas sägas. Nu har vi varit med varandra i 1 år. 1 helt år med världens finaste Niklas.

This is how i show my love

2011-11-18 @ 01:36:32

+Sail-awolnation
+Svartvitt
+Vitlök
+Thailand
+Berlin
+Niklas
+Spontanitet
+Lördag

-Jobb
-Kyla
-Pengabrist

Lite Berlin

2011-11-18 @ 01:00:59

Alltså åh

2011-11-18 @ 00:46:53

Eeehm

2011-11-05 @ 12:52:24

Hej! Igår var oklart, men ganska kul. Kvällen började på ML där vi först chillade i baren och sen dansade på klubben. Fireball, roliga hookups (inteför mig såklart dåråh), väldigt fulla vänner, oklar musik, mm. Sedan bar det av till Spybar, men vi gick aldrig in. Vi trodde vi skulle komma in gratis men så var inte fallet så då åkte vi hem istället. Lite synd men det gjorde inte så jättemycket egentligen, jag behövde nog inte mer. På vägen hem så pratade jag en massa med Niklas som är i norrland. Roligt samtal då vi båda var ganska berusade och förvirrade, men fint ändå. Det jobbigaste var dock att jag ringde fel nummer först, hem till Niklas. Det är väldigt stelt att ringa till sin pojkväns föräldrar klockan 2 på natten, gör det inte. Ett tips bara. Det kommer att bli väldigt pinsamt när jag träffar dem nästa gång, usch vad jobbigt. Neejmeeen nu ska jag sluta med denna ångest över gårdagens pinsamheter, det var ju kult ändå. Puss
In a hopeless place

2011-11-03 @ 20:15:51

Hejhej. Förlåt för kass uppdatering, jag har haft full upp. Högskoleprov, jobb, vänner, pojkvän, planering inför asien och så lite öl och sånt. Imorgon jobbar jag 8-5. Inte så peppe på det, om jag ska vara ärlig. Men sen ska jag i alla fall ut med mina fina vännor, det blir kult. Här får ni lite biler från förra veckan, puss!