I need you like the heart needs a beat

2011-05-30 @ 18:55:34

Jag vet att jag är bajsdålig. Och egentligen orkar jag inte skriva ett tråkigt inlägg om vad jag har gjort på senaste tiden nu heller, sååå vad ska vi göra då? Jo jag vet! Det blir lite plus och minus, det visar rätt bra vad jag gjort de senaste dagarna och vad jag tycker är bra/dåligt. Fest eller?

+Sommar!
+Dans dakar på lördag
+Skolan är avklarad
+Studenten nästa torsdag
+Niklas
+Värme
+Husvakt (=caaaash för att vattna blommor, mata en katt, mata fiskar och hämta post)
+Mamma kommer hem från London vilken sekund som heldst (Jag har saknat henne OCH hon har köpt saker från Primark till mig)
+Pirates of the caribbean


-Mina pengar springer iväg från mig
-Jag måste hitta ett par skor till studenten
-Niklas är borta och seglar hela helgen

Mer plus än minus, woop. Heirråå

Håltimme

2011-05-25 @ 11:33:49

Jättejättejätteovärd håltimme. 2,5 timme och nästan inget plugg att göra. Skulle mycket heldre göra något annat soft, men nää för nu måste jag hänga i skolan. Ikväll ska jag jobba också, så det blir inte så mycket kult idag. Men aja, nu ska jag röka med tvillingarna. Det är i alla fall kul.

Hjärta

2011-05-23 @ 00:32:50Ja, jag är töntig. Deal with it, för jag tycker att det är fint.

Time for free

2011-05-22 @ 23:59:32

Jag skriver på min processrapport, den är sjukt fet. Inte fet som i fett som är nice, utan fet som i stor, massiv, enorm och tidskrävande! Alltså inte så soft. Jag skulle mycket heldre göra någonting kult.. Men snart är skolan slut, då slipper jag plugga wiiieeee. Då skulle jag kunna flippdansa på flippmode hela tiden istället. Det gjorde jag i alla fall igår, så här såg det ut.

Sommar och sånt

2011-05-21 @ 19:16:12

Igår var jag på Sommar! Det var nice, jag har verkligen saknat det stället! Nu ska jag kötta plugg i en timme innan jag måste springa till bussen som tar mig till Viking Bar där jag ska dricka öl för att sedan röra mig vidare till Flippmode! Blir nog nice, fast jag ska ta det ganska lugnt för jag är lite schleeten efter igår. Här har ni lite bilder att roa er med sålänge. De är tagna av Liv, jag tog en miljon bilder som jag lägger upp någon annan dag. Puss!Blabbli

2011-05-18 @ 10:06:34

Godmorgon! Hur e lääget va? Med mig är det superbra! Fast jag är hungrig men orkar inte göra frukost, och jag vill att Niklas ska gå upp men det går inte att väcka honom som vanligt. Tough life! Aja, ska väll försökta ta tag i de ovanstående nu.. Puss!

Godmorgon

2011-05-16 @ 07:46:38

Nu åker jag till skolan och pluggar matte, blääääh.

It's friday i'm in love

2011-05-15 @ 22:07:08

P.s. I love you måste vara världens sorgligaste film. Men den är fin ändå, så efter nyheterna ska jag titta vidare. Sen ska jag öva lite på min presentation i engelska som jag ska ha imorgon, och sen ska jag sova. Imorgon kommer Niklas hit, wii. Vi har faktiskt inte setts sen i fredags ju.


Kulturföreningskväll

2011-05-15 @ 15:12:00

Godmorgon! Igår var världens sjukaste kväll, jag har nog aldrig varit så full. Jag började på treat runt 8 med Bustos, Joakim, Teodor och några till. Sedan skuttade vi vidare till Pluto där det var soft som vanligt. Vi mötte upp med Liv, Valentina och Josefiine, drack jättebillig öl (ett tag kostade en öl 10 kronor!!!!!), dansade loss till flippad musik, rökte inomhus och satt och chillade. DJn tyckte att Boys Noize och Crystal Castles var lite för Indie, det är interessant. Men i alla fall, efter ett tag tröttnade vi på Pluto så vi bestämde oss för att dra vidare till Kråkan. Då var det bara jag, Teo, Josse och Liv kvar. Kråkan är en annan kulturförening som var jättespeciell. Där köpte jag och Liv en varsin shot för 20 kr, men problemet var att det inte var en shot. Det var ett jävla glas med sprit, så ni kan ju gissa vad som hände med mig efter det där. Jag har absolut inget minne efter det. Jag vet att jag tog mig hem så att jag var hemma runt 6, vet att jag ramlade någonstans för att jag har ett sår på mitt knä. Tydligen så satt vi mest utanför kråkan och pratade, typ. Men värt ändå. Hela kvällen var väldigt värd, fast den är full av obehagliga minnesluckor och sånt. Det kändes lite som en festival!

London

2011-05-14 @ 14:14:18

Just nu skulle jag vilja vara i London. Bo på ett äckligt hostel med Liv, äta middag för 7 kronor på mataffären runt hörnet, dansa hela nätterna på After School Club och Fabric, köpa en massa skitkläder på kaosiga Primark och chilla omkring i en massa mysiga parker.

L l lo loo

2011-05-13 @ 13:12:32

Idag har jag vinkat av min fina pojkvän som åkte till Boden, han är nog framme nu. Det var lite tråkigt, fast han kommer hem på söndag så han är inte borta så länge i alla fall. Igår hängde vi hemma hos honom, vi gjorde inte speciellt mycket men det var fint ändå. Nä nu ska jag göra någonting vettigt, som att kolla på Harry Potter.. PussSommar

2011-05-12 @ 14:07:05

Det har verkligen varit helt otroligt skönt ute de senaste dagarna! I förrgår chillade jag i Rålis hela dagen, vilket resulterade i brutal bränna. Jag såg ut som en räka. Men det var väldigt soft ändå, vi lekte lekar, åt chips, låg och solade, snackade skit och hällde vatten på varandra (hehehe). Igår var dagen ganska liknande, jag skulle plugga hemma hos Niklas med några peeps (ocoolt uttryck jag vet) men det blev mest matlagning, chill i solen och sånt där som är så mycket skönare än att plugga. Mennnn idag ni, idag har jag pluggat. Jag är faktiskt klar med Svenska C nu, känns väldigt skönt. Nu ska jag dra på mig lite mer kläder, för sommarvärmen är ju tyvärr borta, och sen ska jag åka in till stan. Där ska jag lämna tillbaka lite böcker på stadsbiblioteket och sen ska jag möta upp med Niklas. Hare fint, heeeej.Top banana

2011-05-10 @ 01:52:24

Jag bodde på världens softaste hostel när jag var i Kambodja. Det låg mitt i Phnom Penh men i ett lugnare område. För att komma till hostellet gick man in bredvid köket på en restaurang och upp för en massa trånga trappor. Det fanns en jättestor terass med soffor och en liten bar, där hängde alla som bodde på hostellet nästan hela tiden, det var aldrig tomt. Vi fick flytta runt lite i olika rum beroende på vad som fanns ledigt, jag bodde i fyra av hostelets rum totalt. Det bästa var ett rum för en person som vi trängdes tre i. Där fanns bara en säng, ett myggnät, en hylla och en toalett med skynke istället för dörr. Men bredvid sängen fans ett stort fönster med utsikt över hostellets överbevuxta bakgård och rummet låg precis bredvid baren så ibland kändes det som om det var en massa andra personer i rummet för att det hördes så bra genom den tunna dörren. Här har ni lite finfina bilder på detta finfina rum. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, puss!


Jag sitter på terassen.


utsikten från terassen.


Väggarna var täckta med konstiga texter och skrifter. Här har vi en svensk dikt som vi hittade i ett hörn.


En kväll på hostellet.


Det här var den bästa bilden jag hittade på vårat favoritrum, det var visst mest på mig.


Den här katten bodde på hosllet, noodle hette den.


A kiss with a fist is better than none

2011-05-09 @ 23:12:59

Hejhej. Jag pluggar, som alltid när jag uppdaterar den här stackars utdöende bloggen. Jag beundrar verkligen ni få läsare som klänger er kvar, woop woop. Men det är ju så att sommaren är här och jag har underbara vänner, fina parker, fester, resor, fikor (säger man så, fikan?), prommenader och en underbar pojkvän som tar upp större delen av min tid.

Men i alla fall, i helgen har jag gått på bio, druckit öl på retro, sjösatt Niklas båt och dansat på Pluto där det var Klubb Revolution! Med andra ord en finfin helg. Här kommer lite bilder som Josefine tog på Pluto, puss!
Bästa skivan

2011-05-05 @ 19:04:04
Nu ska jag plugga projektarbete, deadline imorgon gaaaaaaaah. Puss


Första maj

2011-05-01 @ 00:48:41

Jag pratade precis i telefon med Niklas, han var i Uppsala med Jesper, Sabina och en massa andra människor. Och Jessika ringde runt 10 och var på väg till operaterassen där Rebecca&Fiona+Congrock har världens grymmaste fest. Jag vill också dricka öl i Uppsala med en massa fina vänner, jag vill också vara på väg till en klubb, jag vill också gå vilse och prata jätteförvirrande. Men istället sitter jag hemma och tittar på halvbra romantiska komedier. Dock så var det ganska kul att prata med en full Niklas, för han pratade så sjukligt osammanhängande, lite omvända roller är ju alltid trevligt. Sjukt att jag blir så rastlös av att vara hemma en kväll. Men det är väll bra antar jag, för ju längre jag är hemma desto mer taggad blir jag inför imorgon! Här har ni en massa fina bilder så länge. Dock så antar jag att ni också är ute och gör en massa roliga saker istället för att sitta hemma och läsa min blogg..me and emma in the sun a couple of weeks ago! lovely

Tumblr_ljhe3osgpx1qhbtzho1_500_large