Fallskärmshoppning

2011-06-26 @ 19:15:53

Nästa tisdag ska jag och Niklas hoppa fallskärm, gaaah fett med läskigt! Fast det blir nog grymt. Iiiiiiih.

Idag för ett år sedan..

2011-06-24 @ 01:31:34

..var jag i Zurich. Det är galet vad tiden går snabbt. Det var helt otroligt underbart i Schweiz, hela tågluffen helt underbar.


If only

2011-06-24 @ 00:33:20

Jag är så trött på mina kläder för tillfället. Det finns så mycket fina saker jag vill införskaffa men så lite pengar att spendera på kläder... Dock så kommer det kännas 100% värt det när jag sitter på ett tåg med min pojkvän och mina bästa vänner. Bort från sveriges novemberregn och kyla, till värme och frihet och nya platser. Förhoppningsvid är jag borta i sex månader, missar hela kalla vintern. Menmen, OM jag hade haft pengar att lägga på kläder just nu så hade jag köpt;

Dr Martens
En ryggsäck
En massa fina nya ringar
En fotsid skjorta
Massvis med fina jeansshorts
Secondhand t-shirtar
En vit långklänning
En väst med fransar (till)
En finfin hattt
Cykelbyxor (jag har haft ett par men nu är de spårlöst försvunna!)
Spetsshorts
Några fler tatueringar


(via elhieroglyph, sunsetandthemoonrise)

Scary monsters and nice Sprites

2011-06-23 @ 21:47:48

Hej! Jag sitter i min älskade garderob och tänker på hur tomt det kommer att bli när den försvinner. Eller snarare överfullt i mitt rum. Det är nämligen så att mina föräldrar har bstämt att jag inte får ha två rum längre eftersom att jag kommer att åka till asien snart och flytta hemifrån så småningom. Så jag måste alltså försöka klämma ihop ett helt rum fullt med kläder i en vanlig garderob. Usch vad hemskt. Haha nej det är ju jag som är hemskt, ilandsproblem... Men jaja. Nu ska jag försöka få tag på Matilda och promenixa, sen blir det en tidig kväll för imorgonbitti åker jag ut till Dalarö för att fira midsommar, hejsvejs.
Godnatt

2011-06-22 @ 00:20:33Skabb

2011-06-21 @ 20:36:52

Nu är jag hemma från Goooetland. Det var kult! Trots att det regnade in i min väska så att alla mina kläder blev blöta så hade jag en grym helg! Jag, patrik och David turistade lite också, tittade på raukar och grejjer! Kung brrrrrr. Men här får ni lite bilder som Alko Jrs kompis Alba tagit. Förutom den första bilden som en av arrangörerna, Hannes, tog.
Utsikten vid lokalen.Världens finaste

2011-06-14 @ 23:38:18


Sexual riot

2011-06-14 @ 23:04:19

Idag har jag jobbat och fikat med Niklas och Jesper. Sen var planen att jag skulle möta upp Sabina, Tom och några andra för öldrickande och sedan sova hos Nikkebooy, enda gången jag kan göra det den här veckan. Men samtidigt var planen att gå upp klockan 7 imorgon för att skriva cambridge exam klockan 9 och sedan jobba fram till klockan 10. Så vet ni vad jag gjorde istället? Jag åkte hem. Jag vaskade både öl och pojkvän för skola och jobb? Är det såhär det är att bli vuxen, i sånna fall tycker jag inte om att ha tagit studenten. Men vet ni vad det sorgligaste är? Att jag är ganska nöjd just nu. Jag sitter och äter riskakor med smör på, daim och dricker té (Salt med fett på, socker och vatten med socker i). Tidigare har jag tvättat, duschat, kollat lite på handels avtalen och nu ska jag krypa ner i min säng och titta på en film. Är det inte hemskt? Jag borde sukta efter öl och knasigheter och vänner och pojkvän. Vad har hänt med mig liksom?

Meeen äsch. Ibland får man vara tråkig. På torsdag åker jag i alla fall till Gotland, det är nämligen SKABB, Jespers stolthet. Så jag bilar ner med Niklas, Jesper och Hannes för att möta upp en del andra människor och tälta, sola, bada, dricka öl och dansa. Niklas ska DJa också så då blire fezt. Nej nu ska jag sluta babbla, gah. Här kommer lite bilder från slutskivan, på den tiden var jag ju en partytjej...Bilderna är tagna av finaste Liv

Bal å grejjer

2011-06-13 @ 19:57:25

Idag har min syster bal. Det är sjukt hur övertaggat hela den grejjen är. Tjejerna fixar sig i timmar för att dricka äppelcider i en gympasal. Men fin var hon i alla fall, sjukt fin må jag säga. Själv ska jag vara hemma och ha tråkigt ikväll, för jag börjar jobba klockan 8 imorgon. Wooooooopp var kul det är att ha tagit studenten..

Studenten

2011-06-13 @ 01:03:26

Studenten var fin. Det är för övrigt därför jag inte har bloggat någonting den senaste veckan, jag har haft extremt mycket att göra. Men i alla fall, det känns helt sjukt att jag gått ut gymnasiet. Imorgon ska jag börja jobba. Knäppt känns det, men själva studentdagen var i alla fall sjukt bra.common people

2011-06-05 @ 23:01:53

Så jävla lycklig. Sommar, festivaler, fina vänner, allt är liksom bra. Nu ska jag hänga på Emmas terass ett tag till och sen ska jag fira Niklas som fyller 19 idag. Puss på allt

You'd skip your early classes and we'd learn how bodies work

2011-06-02 @ 13:46:58

Jag vill ha flera fina tatureringar. Vill typ åka in och göra en nu, men det är nog inte så smart, hehe. Får chilla lite.