Kamala

2011-12-28 @ 12:22:55

Hejhej! Nu är vi på Phuket, det är Nice. Vi har äntligen fått lite fint väder så vi Chillar mest på stranden med min familj. Badar, solar, bygger sandslott mm. Vi har även hunnit med en del utekvällar i patong. Idag skulle vi hyra segelbåt men det var för stora vågor så vi ska göra det imorgon. Puss!

Utkast: Dec. 17, 2011

2011-12-17 @ 14:03:40

Hejhej! Nu är vi på Koh Samui. Vi har hittat ett underbart Hostel som furu och Mikaela bodde på innan. Billigt, fräsch och fullt med sköna människor! Dom har en "trustbar" där man tar alkohol och ägaren litar på att man betalar. Det finns kök så att man kan laga egen mat också. Vi har råkat spendera lite väl mycket pengar på senaste tiden så nu har vi bestämt oss för att inte leva på mer än 200 kr om dagen inklusive boende, men det ska nog gå bra. Senaste tiden har vi hängt med Anton och felicia och senare Emma och mikaela. Vi har hängt på stränder och i hängmattor, druckit Chang och ätit pad thai, gått upp för ett berg för att se ut över hela ön, varit på en vattenfallsfest i djungeln och en massa andra fina saker. Nu ska vi Chilla lite, kanske gå ner tid köket där alla på hotellet hänger eller typ läsa på balkongen. Puss på er!

Bangkok

2011-12-10 @ 18:48:01

Hejhej nu är jag i Bangkok. Sitter ensam i baren och äter chips, känner mig rätt mobbad hehehe. Niklas, Emma och Mikaela sover :( igår var vi på världens underbaraste bar, på taket av ett hotell. 64 våningar upp satt vi och drack drinkar och tittade ut över Bangkok och alla dess ljus. Sidans var vi På diverse klubbar och barer, drack towersoch kom hem klockan 8 imorse. De andra blev helt sjukt bakis men jag klarade mig mirakulöst. Det är därför de ligger och sover och jag sitter här ensam. Men men. Imorgon ska vi i alla fall till kho pangan, vi skulle egentligen ha åkt idag men vi försov oss och missade tåget, sämst!

I can't scream that loud

2011-12-05 @ 01:34:59

Klockan är över tolv, det är alltså officiellt måndag idag. På onsdag åker jag till Bangkok, i övermorgon. Jag har taggat för den här resan så sjukligt mycket och jag vet att det kommer att bli helt underbart men jag börjar få lite panik. Jag kommer inte träffa Matilda på flera månader, jag kommer inte sova i min säng på flera månader, jag kommer inte vara på treat på flera månader. Det som känns jobbigast är ju egentligen alla människor jag kommer sakna, jag klarar mig både utan min säng och treat. Jag har också lite panik över allt jag måste göra innan. Meen nu ska jag sluta stressa, jag har ju faktiskt två dagar på mig. Okej det där gjorde mig bara ännu mer stressad. Hoppas att jag träffar en massa chillade livsnjutare som aldrig stressar och som kan dela med sig lite av sin visdom.

Meeeeeeeeeen tillbaka till livet. Idag har jag jobbat för sista gången på väldigt länge. Det kändes inte alls så jobbigt faktiskt. Jag har nog inte ens sagt till de flesta på jobbet att jag inte kommer tillbaka. Sedan har jag varit på treat med Niklas, Matilda och Jesper. Imorgon ska jag vara duktig som fan och ta tag i saker som packning, tvätt, konton och andra resegrejjer för att sedan dricka lite mer öl med Teo och några andra. Så, nu vet ni. Nä nu ska jag fan sova, undrar om någon ens orkar läsa den här texten haha? Jaja godnatt Sverige. Nästa gång jag är här på en söndag blir någon gång i vår, eh. Puss

Klockren

2011-12-01 @ 23:23:53