Pippi

2011-04-30 @ 20:19:56

Det är valborg och jag sitter hemma med hotande bihåleinflammation. Att jag missar valborg känns inte alls speciellt jobbigt. Det var mest kul när man var 15. Men saken är den att jag har skiva imorgon, det vore ju bajstråkigt om jag blev sjuk då! Så ikväll stannar jag hemma och kurerar mig själv, och får lite plugg gjort. Win? Ja, om jag är frisk imorgon känns det sjukt värt det. Hoppas, hoppas, hoppas! Här har ni lite bilder från Matildas skiva i onsdags, det var kult och jag var klaad!











Mösspåtagning

2011-04-30 @ 15:22:47

Igår var det mösspåtagning, det var nice. Lite formaliteter i skolan och sen bar det av till Josefinas för att inta alkohol. Niklas och Erik kom dit också, det var soft. 40 dagar kvar till studenten, woop woop!







Lalalalala

2011-04-28 @ 16:55:29

Igår och i förrgår var jag på två finfina skivor. Såå nu är jag lite schleten, och har en massa plugg att ta tag i. Men Isabelle frågade om jag ville ta en öl med henne och Victor om en stund, galet frestande... Men jag ska stå på mig och plugga vidare. Förhoppningsvis ska jag träffa min fina pojkvän sen ikväll. Nej nu ska jag sluta skolka från mitt skolarbete. Puzz

What is love?

2011-04-26 @ 20:40:12

Jag måste bara visa världens sötaste citat. Sen ska jag plugga. Det här är barns svar på frågan Vad är kärlek?

“When my grandmother got arthritis, she couldn’t bend over and paint her toenails anymore. So my grandfather does it for her all the time, even when his hands got arthritis too. That’s love.” - Rebecca, age 8

“When you love somebody, your eyelashes go up and down and little stars come out of you.” - Karen, age 7

“Love is when you go out to eat and give somebody most of your French fries without making them give you any of theirs.” - Chrissy, age 6 


“Love is what makes you smile when you’re tired.” - Terri, age 4



I am the rain

2011-04-26 @ 20:33:46

Jag skulle vilja ligga i min säng hela kvällen. Och titta ut lite då och då på regnet som känns ganska mysigt efter ett supersoligt påsklov. Och kanske dricka en kopp thé. Och dra mina fingrar längst min pojkväns fina rygg och axlar. Axlar är så himla fint tycker jag. Men istället ska jag på studentskiva. Det blir nog kul det också, om jag lyckas tagga till, vilket jag brukar kunna. Men jag tar med mig lite av min hemmakväll, genom att gå till skivan i mjukiskläder. Temat är "Kom precis från" så jag kör på att jag precis kom från min säng, vilket kommer att vara väldigt sant. Nej nu ska jag ta tag i min enorma hög med plugg.



I söndags

2011-04-26 @ 16:36:36

I söndags var en väldigt bra dag. Det var jättehärligt väder så jag chillade på verandan hela dagen. Runt sju så kom Niklas hem till mig, och vi åt en jättemysig middag som jag hade lagat, för att jag är en så bra flickvän hehe.
Sedan åkte jag iväg till Pluto med en massa fina tjejer och han åkte och jobbade. Dock så kom vi inte in på Pluto så vi åkte hem till Linnea och drack en massa vin, öl, vodka och redbull. Det var väldans nice, vi tjejsnackade och tittade på porr också, det är alltid kul.

Sedan ringde livs bror vid halv 3 och sade att de släppte in folk på Pluto, så vi sprang dit. Bokstavligt talat. Eller okej kanske inte hela vägen från Stadion till Liljeholmen, men till och från tunnelbanan i alla fall. Sedan dansade vi galet i några timmar tills klockan blev fem och jag begav mig för att möta upp med Niklas igen. Dock så stannade alla andra kvar till sex, de är lite med hardcore än jag...

Men i alla fall, när jag mötte upp med Niklas och Jesper så åkte vi och tittade på soluppgången vid västerbron. Niklas hade hittat två rosor som han gav till mig också, det var rätt fint tycker jag. Dock så glömde jag att sätta dem i vatten när vi kom hem så de vissnade lite. Men då planterade vi dem istället.

Oookej, oklar och konstig text med en massa flum. Förvånar mig inte om ingen orkar läsa hela texten. Men jag tyckte i alla fall att det var en fin dag som var värd att skrivas ner. Nu är det dags för några kassa mobilbilder, så blir inlägget fulländat känner jag.














Pluto

2011-04-25 @ 22:59:01

Pluto var nice. Här är finaste Josefine på vägen hem.

Födelsedagspicknick

2011-04-24 @ 17:09:08

I torsdags var det tvillingarnas födelsedag, det firade vi med en finfin picknick. Lite såhär såg den ut.


























Sommar

2011-04-24 @ 14:13:02

Gud vad härligt väder det är ute. Nu ska jag sätta mig på verandan och läsa en bra bok. Sedan blir det lite häng med Niklas och ikväll blir det kanske Pluto. Om jag orkar. Eller snarare om jag har råd... Meen nu ska jag i alla fall ut i solen! Puss







Snygggggg tjej vavava?

Fint

2011-04-23 @ 21:35:55

Jag älskar den översta delen på din näsa. Där det går in lite precis innan näsan börjar. Det är perfekt form att pussa på.

Lemonade

2011-04-21 @ 01:12:16

Niklas och Jesper spelar tvspel, det är bajstråkigt. Jag var med i kanske tio minuter innan jag insåg att jag var dålig och då är det ju inge kul att spela. Så senaste halvtimmen har jag läst en massa fina bloggar och lyssnat på två pojkar som skriker saker i stil med "Woooow jag dödade dig" , "Jävla spel jävel" och "Hooooouuuura".

Imorgon blir i alla fall en ypperlig dag må jag säga. Tvillingarna fyller år så på dagen bär det av till Tanto för picknick och sen på kvällen ska vi se Benga på All Out Dubstep. Kommer bli grymt! Nää nu får ni lite fina bilder från de senaste dagarna. Puss!




I måndags var jag hemma hos Emma Furu. Vi drack 3.5or och vin. Och chillade. Det var soft och nice och allt sånt.




Tisdag morgon så gick jag, Niklas och Louisa på långpromenad med Niklas hund Willem (stavning?).

Sen hade jag visst inte tagit så mycket mer bilder. Men nu ska vi tydligen titta på film, woop!

Fin pojke

2011-04-20 @ 17:08:12

Fem månader

2011-04-20 @ 14:41:29

Idag har jag och Niklas varit tillsammans i 5 månader och 1 dag. Igår det 5 månader alltså. Heh. Fint tycker jag. Nu ska jag plugga lite projektarbete. Jag skulle mycket heldre vara ute i solen, men med deadline om mindre än två veckor har jag inte så mycket val. Men vi hörs antagligen om en stund, när jag behöver en paus från pluggandet. Då kan jag lässa upp lite bilder som jag tagit de senaste dagarna. Puss. 

 

.

2011-04-13 @ 18:33:40

Lever du eller?

Ännu mer tankar och bilder och sånt

2011-04-12 @ 23:43:36

Niklas är på Gotland. Jag är med honom nästan varje kväll annars, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag skulle vilja pussar eller ligge på hans bröst och titta på någon film eller bara prata och titta in i hans fina ögon, även fast det ofta gör honom lite obekväm. Jag tycker om att det gör honom lite obekväm ibland, för då är det tusen gånger finare när han håller kvar min blick i evigheter utan att säga någonting alls.

Men tillbaka till saken. Det verkar ha blivit så att bloggen är mitt substitut för min pojkvän. Så, nu tänkte jag visa min fina vän Liv. Hon kom precis hem från Paris. Hon ser sådär perfekt franskt ut, som om hon hör hemma i Paris. Så nu tänker jag sno några bilder tagna av Gabrielle och låtsas att jag också var i Paris. För jag äslar faktiskt staden lika mycket nästan, även fast jag inte lyckas se sådär fransk ut.














Vackert

2011-04-12 @ 23:33:36

Jag skulle vilja skriva en massa fina saker här. Skriva om vårkärlek, kyssar, sommar, bara ben, vackra magra axlar och hur det kändes första gången jag kysste någon speciell. Men det vågar jag inte riktigt, jag menar folk kan ju läsa då. Det är läskigt. Så istället beundrar jag dem som faktiskt vågar blotta sig själva på internet. Som skriver så otroligt vackra och aldelles personliga texter. Här har ni några utdrag från mina favoriter av Flora (Florasblogg.se) och Sandra Beijer (Rodeo.net/niotillfem).

Flora:

Du är faktiskt vacker. Jag kan inte sluta se på dig.
När du sedan öppnar ögonen igen ser jag tårarna som tränger sig ut och rinner nedför dina bleka kinder. Du lägger huvudet mot min axel.
Det känns bra.
Men så hör vi tåget som kommer. Båda reser sig snabbt. Du fumlar med din väska.
Du darrar.
”Jag ska hitåt.” Säger du och pekar mot främre delen av tåget.
”Okej, jag ska åt andra hållet.”
”Din tröja?” du börjar ta av dig den.
”Nej, behåll den du. Du behöver den mer.” svarar jag. 


Jag sitter på bussen på väg från skolan och från honom och någonting inuti mig tycks ha vaknat till liv. Brunt gräs som ser solen för första gången i år svischar förbi utanför fönstret och jag tänker på hans mjuka händer, hans mörka, brummande röst och de där skjortorna knäppta hela vägen upp till halsen. Jag tänker på hur han ser på mig under lockarna som faller ner framför ögonen och hur han aldrig riktigt kan hålla kvar blicken längre än ett par sekunder. Jag tänker på hur det känns när han lägger handen på mitt ryggslut.Och då vet jag. Jag hör Bofinken och Koltrasten sjunga och jag vet. Jag ser Snödropparna och jag vet.
Jag vet att det är vår och jag vet att jag vill vara med honom.


Och när vi gjorde slut älskade jag honom sådär som man bara kan älska någon som är ens första kärlek, när man inte kan sätta det i perspektiv. Helt hejdlöst. Och trots att vi inte skrattade lika mycket tillsammans längre och trots att vi mot slutet mest bara umgicks med andra och allt mer sällan med varandra så trodde jag att en liten del av mig alltid skulle älska honom hejdlöst på det där kärleksviset.

Första gången jag hörde om någon annan tjej som fått uppleva av hans kyssar med de där smala läpparna visste jag ingenting. Eller någon annan tjej som hållit hans hand med långa fingrar längs med Stockholms sommargator. Eller vaknat upp bredvid honom på en säng med färgglada lakan i ett rum med skrovliga väggar. Nej, då visste jag ingenting. Inga ord kan förklara de känslor som svämmade över då jag på riktigt förstod att nu är han inte ens lite min längre.


Sandra: 
Att göra slut börjar lite som ett myggbett.
Man ser aldrig myggan men när man upptäcker bettet så intalar man sig själv att det trots allt är sommar – det har alltid varit sommar – och därför måste det rimligtvis också finnas myggor.
Men det kliar, och bettet växer och man kanske ligger på en filt i gräset bredvid varandra ändå och märker inte att det växer som en satans tumör och snart är myggbetten över hela kroppen, och det kliar det kliar som helvete men det är ju bra det ska ju vara bra det har alltid varit bra.Men när man en dag kommer hem från en semester och man kysser inte honom det första man gör när man kommer hem – nej man säger istället "men kan du flytta på dig" och så går man till sovrummet och packar upp väskan och han står bredvid.  Tålmodigt, väntar på att väskan ska bli uppackad så man kan lägga sig i sängen och pussas tills det blir morgon.
Då är tumörerna överallt och runt omkring. Man ser dem inte. Man sminkar över dem och ler fast det är bara ett på låtsas.
Det är redan försent.


För några dagar senare ligger man i sin säng, med ansiktet under en randigt täcke, hemtelefonen urdragen ur jacket och en avstängd mobiltelefon. En orolig mamma som kommer in och frågar om man inte ska gå upp ur sängen snart. En kompis som ringer på dörren (säg att jag inte är hemma!).
En skiva som spelas på repeat och bilden som bränner bakom ögonen. Bilden av en pojke som ligger på ett liggunderlag som inte är mitt och kysser en flicka som inte är jag. Hur fjärilarna som inte är fjärilar utan djur på zoon får cancer och faller ner i sina burar och dör. De bara dör och alla cigaretterna gör halsen helt plötsligt askig och grå och man tappar rösten i två veckor och i exakt fem månader skriver man om honom i sin dagbok. Innan den byts ut mot en ny, blå.
Innan man glömmer honom och hur man flyger ner från en stenmur på en festival så att stjärnorna under ögonen faller ner i gräset och trampas trasiga.

Och han stod där i parken bland alla onyktra högstadiebarn med de där fina ekorrögonen. Och vi sa hej och när vi kramades blev det en plötsligt en kyss. För jag hade folköl i kroppen och tänkte att jag måste våga. Jag måste jag måste.
Och även om det inte blev vi efter det, så var det ändå något jag förstod.
Att vad som än händer måste man säga ja.
Våga våga våga. Orka våga. Vilja våga.



Åh jag skulle kunna mata er med fina textr hela natten. Men det ska jag inte göra. Ni kan ju själva läsa personernas bloggar, om ni blir lika förtrollade jag jag blir.

Ge mig lite ringar, please?

2011-04-12 @ 22:54:52















Come with me

2011-04-12 @ 20:17:03

Hejsan snäckor! Hur e läget då? Med mig är det i alla fall bra. Jag har jobbat med projektarbetet med Emma och Josefine hela dagen, så jag är väldigt nöjd över våran produktivitet. Sen så var vi ju på pierot och pluggade, det är alltid nice.











.

2011-04-11 @ 23:23:40

(via duhitsmelissa, nkemery).

Dagens heheh

2011-04-11 @ 21:10:59

Okej det här är sista inlägget, jag lovar. Jag tänkte bara visa lite hur jag såg ut idag.





Turn and run

2011-04-11 @ 21:05:44

Idag har varit en soft dag. Jag har varit i skolan, fikat med Isabelle, köpt studentklänning och druckit öl med Isabelle. Det var så otroligt härligt vårigt och varmt ute!

Juste, vet ni varför jag bloggar så mycket just nu? Jo, för att jag måste plugga. Så jag skjuter upp det. Och för att Niklas är på gotland, så jag hänger inte med honom som jag brukar annars. Nä, nu tror jag att jag ska gå och äta någonting, och skjuta upp mitt plugg lite mer. Puss.












Han är så fin

2011-04-11 @ 21:03:34






Helg

2011-04-11 @ 21:02:51

Min helg har varit väldigt fin faktiskt. Har varit mycket hemma hos Sabina och mycket med Niklas. I fredags var det inflyttningsfest så då trängdes jag med en massa fina människor i Sabinas lägenhet vid fridhemsplan. Lördagen började hemma hos Emma Bustos, sedan runt på en massa event då det var kulturnatt. Eventen var för övrigt kassa, skäms på kulturnatten. Men efterfesten var ganska så nice. Efter efterfesten åkte vi åter hem till Sabina för att dricka öl, spela ölspel och röka i lägenheten. Sedan sov jag, Niklas, Sabina och Teo kvar där. Det var trångt men nice. På söndagen så hade vi världens bästa bakisdag med en massa pizza och sen åkte jag och Niklas hem till honom och tittade på Harry Potter.

Så, nu fick ni en fin genomgång va? Undrar om det ens var någon som orkat läsa igenom allt.. Meeen ändå. Puss.

Idre var nice

2011-04-08 @ 14:52:49







Mars

2011-04-02 @ 19:19:40

Som jag har sagt förut så är jag sämst både på att ta och lägga upp bilder. Men här har ni i alla fall de få bilder jag tog i Mars. Enjoy!

Världens finaste pojkvän.



Picknick med matilda i min säng.




Såhär såg jag ut en dag.


Life's good

2011-04-02 @ 19:14:59

Idag har jag varit på vurma och pluggfikat med Matilda. Mer fika och mindre plugg kanske, men ändå. Nu har jag precis skritivt rent det lilla plugg jag fick gjort på vurma, så nu sitter jag och lyssnar på Boys Noiz och ska snart börja göra mig i ordning. Ikväll ska jag föra hemma hos Matilda med henne, Fatima och Saga och sen bär det ut i natten! Vet dock inte vart men jag är ganska så taggad så det blir nog bra oavsett. Nej nu ska jag duscha, hoppas ni får en lika bra lördagkväll som jag kommer få (hehe). Puss!