We are the people

2009-10-30 @ 16:59:42

Oftast när man kommer hem från en resa känner man någon slags positiv känsla över att vara hemma. Kanske har man saknat sina vänner, eller sin säng. Kanske känns det skönt att ta det lugnt eller så har man saknat det vanliga livet. Men så känner verkligen inte jag just nu. Eller visst, jag har saknat mina vänner och min familj när jag var i Berlin. Men inte tillräkligt för att känna att jag ville hem. Hem till regler, läxor och kyla. Jag vill tillbaka till Berlin. Där fick man göra precis vad man ville. Vårat vandrarhem var helt gudomligt. Jag träffade så sjukt mycket roliga människor där. Musicman/Abe/Rasmus som kom från australien och hade rest omkring i 1,5 år. Frenchie/fransmannen/Tomas som nästan inte kunde någon engelska och kallade mig för Mona Lisa. Glen som ägde vandrarhemmet och som drev med allt och alla. Brit som älskade att skriva och som hade på sig flipflops med sockor och pratade lite som Cassie i skins. Bill som ritade så fint, var väldigt blyg och förälskade sig totalt i Såma. Rob som alltid sade "Fire upp" och som var våran bodyguard i Berlins alla mörka gränder. Alla de här människorna har inspirerat mig väldigt mycket. De var alla så otroligt fria, och levde för stunden utan att oroa sig för sin frmatid eller vad de skulle göra med sina liv. De bara reste omkring och gjorde som de ville. En annan sak som jag tyckte om med Berlin var bristen på regler. Man fick göra så många saker som man inte får göra i Sverige. Man fick köpa vad man ville, man fick gå ut vart man ville, man fick röka vart man ville. Okej kanske inte vart man ville, men nästan i alla fall. Det här var verkligen en resa jag aldrig kommer att glömma. Nu ska jag fortsätta plugga min spanska som jag ligger hopplöst efter med. Auf Weidersen!


Drag my teeth against your chest to feel your beating heart

2009-10-26 @ 20:10:45

Ah man maste ju älska Berlin! Allt är sa underbart, dagarna är som en blandning av festival och turism och kvällarna är.. Ja jag vet inte hur jag ska beskriva dem, det finns inget like i Sverige! Men nu ska vi ga till allrummet pa varat chilla hostel och sen är det White Trash som gäller! 

A horse is not a home

2009-10-23 @ 23:15:53

Ahh jag är galet taggad, inatt åker vi till Berlin! Åh dte ska bli så kul! Nu ska jag och Liv försöka sova, vi ska upp klockan halv 3 för att hoppa in i taxin vid 3. Klockan 8 imorgon bitti är vi i Berlin, åååh! Nej nu måste vi verkligen försöka sova, men jag är aldelles för hypad för att kunna sova.. Ja nu fick ni en väldigt osammanhängande och fluummig text men det motsvarar mitt humör. Godnatt på er, vi hörd på onsdag!

And take your moneey

2009-10-22 @ 09:42:07

Åh jag hade världes bästa kväll igår, eller nästan i alla fall. Man måste ju älska Another indie disco sound, musiken är oslagbar! Sen var jag där med en massa sköna människor också så kvällen blev underbar.

Eko shopping

2009-10-20 @ 22:51:28

Idag har jag och Matilda haft klädbytardag! Det innebär helt enkalt att man byter kläder man tröttnat på. Jag hittade en massa skatter så jag är lycklig. Här har ni lite bilder som jag snott från hennes blogg, för jag är ju å dålig på att ta bilder själv. Vi var förresten i min garderob, som äntligen är klar. Min walk-in-closet kan man väll kalla den.


Berlin

2009-10-20 @ 18:59:23

Åh på lördag åker vi till Berlin! Jag var ganska opepp på allting precis men sen gick jag in på niotillfems blog och såg alla hennes bilder från Berlin och då blev jag galet taggad, det ska bli så kul!
Stulna svarta rosor

2009-10-20 @ 18:43:10

Åh jag blir så frustrerad! Bara för att jag har en miljoner saker som jag måste göra så går allting fel. Min mobil har gått sönder, jag hittar inte telefonnumrena till personerna jag måste ringa innan morgondagens möte med vi unga och jag har skjutit upp min spanskaläxa och min matteläxa (de ämnen jag är sämst i) så nu måste jag göra dem.. Men en bra sak är att jag har köpt en rosa jacka idag!

And by us i mean you

2009-10-18 @ 12:56:00

Jag älskar allt som har med julen att göra. Jag älskar alla fina ljus och lampor i vintermörkret, jag älskar att pyssla och baka (fast bara på jul, aldrig annars). Jag älskar att dekorera huset med fina julsaker och jag älskar att klä granen. Jag älskar att köpa presenter och jag älskar att få presenter. Jag älskar att sitta i mitt fönster med en kopp glög och en filt och titta ut på snön. Jag älskar alla fina julfilmer. Jag älskar t.o.m. töntig julmusik. Men i år kommer ajg att fira jul i Thailand, och det är inte samma sak. Därför tänkte jag börja lite tidigare, så jag får min del av julen. Är det för tidigt att sätta upp en julstjärna nu? Ja det är det nog, men om några dagar..

Bilder från julafton förra året.

Kids i used to know that died

2009-10-18 @ 01:38:57

Man uppskattar verkligen sitt hem mer när det är kallt ute. Jag kom precis hem från matilda och det var väldans kallt ute så jag var verkligen lycklig när jag kom hem till mitt varma rum och min underbara säng. Nu ska jag sova, godnatt!

Supermarket sweep

2009-10-17 @ 20:40:35

Hej! Nu är jag hemma hos Matilda med henne och Jens. De äter hamburgare och jag läser bloggar, mys!Bilder från Matildas grillkväll i somras!

I´ll never betray you my love.

2009-10-17 @ 00:22:14

Ikväll slog det mig hur olika killar och tjejer är ibland. Jag umgicks med 5 av mina killkompisar och det är en sådan skillnad från att umgås med 5 tjejer. De pratar om saker på helt olika sätt. Sen säger jag inte att något av umgängena är bättre. Det var snarare ett konstaterande.

I had the time of my life

2009-10-16 @ 19:02:08

Här får ni lite fina bilder från när jag, Liv, Caroline och Josefine såg Joshua Radin!:)


Too many times

2009-10-14 @ 23:39:37

Jag kom precis på at min mobil har varit avstängd halva dagen, jag börjar bli av med mitt beroende. Just nu känns det dock lite jobbigt, jag börjar undra om någon har smsat någonting viktigt eller försökt ringa. Men så är det nog inte, och hur som haver(haha) så orkar jag inte gå ur min sköna säng för at sätta på den. Nej nu ska jag sova mina vänner, har naturkunskapsprov imorgon som jag behöver ladda inför, inte roligt. Men godnatt på er!

Fina ord

2009-10-14 @ 22:40:20

Vilka är de finaste orden ni vet?

De finsate ord jag vet är nog: Socker, kärlek, förlorad, andetag, vimmelkantig, Baronessa, liljekonvalj och skönhet. Sen finns det nog en mijlon flera fina ord, men fler kommer jag inte på just nu.

Age of aquarius

2009-10-14 @ 22:27:19

 Vattumannen

POSITIVA EGENSKAPER
Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.
 
NEGATIVA EGENSKAPER
 Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.
GILLAR
 Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.
OGILLAR
 Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.  
 
PERSONLIGHET
 Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.

YRKEN
Du jobbar bäst i grupp, förutsatt att du får en ledande roll.


Passar det in på mig? Jag tycker faktiskt det, lite i alla fall.

Hang me up to dry

2009-10-14 @ 15:37:38

Jag håller på att gå under av ångest, jag har så extremt mycket att göra. Nej nu ska jag träffa Jessika och tvinga henne plugga med mig.

När allt annat är falskt och fel

2009-10-13 @ 20:01:38

Gamla män som beställer 1 kaffe och 1 tårtbit. Viker försiktigt skinnhandskarna och hänger hatten på stolen bredvid.  Och sedan bara sitter där och tuggar långsamt, långsamt som om att förmiddagen skulle försvinna fortare.

Glada spärrvakter som ingen tittar i ögonen när de ler och ingen svarar när de säger god morgon.

Små tanter i fina handskar som köper enportionsförpackningar på ICA, plockar fram knöliga tjugolappar och packar ner varorna under darrande tystnad.

Mammor som kommer hem och ingen frågar hur hon mår och när hon tänker efter har nog ingen frågat på många år.

Onyktra tjugoåringar som ramlar ut från klubbarna runt stureplan och ber sina kompisar ta bilder med mobilkamerorna. Och de sätter sig på knä vid en uteliggare och gör kaninöron och folk samlar sig runt och applåderar och uteliggaren är utslagen och märker ingenting.

Sånt här gör mig så ledsen. Från och med nu ska jag alltid fråga mamma hur hon mår när hon kommer hem, och säga hej till spärrvakterna.

Thinking of winter

2009-10-13 @ 19:58:59

Förlåt att jag hyperbloggar, men jag hade inget internet igår så jag kommer ikapp lite. Nu tänkte jag skrive ner lite saker att se fram emot, för att peppa mig själv att plugga lite till, för att få mig själv att orka.

Markus krunegård på torsdag.

Another Indie sound nästa onsdag.

Berlin nästa lördag

höstlov.

Ikgs halloween fest.

Thailand 15e december.

18-årsdag 5 februari.

London på sportlovet med mamma (kanske).

Åre på påsklovet med mina favoriter.

Språkresa till spanien (eventuellt).

Tågluff med Emma, Josefine och Bella.

Paris efter gymnasiet!

Det blev ju en ganska lång lista, åh så bra!And i miss you still

2009-10-13 @ 19:52:31

Åh idag har jag sett Joshua Radin på Bengans. Han var så bra! Sen pratade jag med honom, han sade så fina saker som man vill att underbara sångare ska göra men de aldrig gör. Eller inte för att jag har pratat med så många kända sångare, men i alla fall..

Jag- Hi!
Josua- Hi darling!
Jag.- You were really good up there.
Joshua- Thank you. Whats your name?
Jag- Jennifer
Joshua- Nice to meet you Jennifer!
Jag- Nice to met you too! Hihihi


All i ever knew

2009-10-13 @ 19:44:09

När hösten kommer tar rutinerna över. Jag pluggar mest hela tiden. Därför behöver man lite finare rutiner som får en att överleva vardagen. En fin rutin har blivit min och Matildas höstfika på string. Vi var där två gånger förra veckan och ska dit i övermorgon igen, wiu!

There´s a big day coming

2009-10-11 @ 00:11:02

Åh jag saknar sommarens festivaler. Det finns inget bättre. Jag vill tillbaka!

Peace and love, Hultsfred och Popaganda!Åh jag märker knappt att sommaren blir vinter

2009-10-10 @ 23:51:38

Att titta på fotboll med 5 killar är ingen lek kan jag berätta. När sverige förlorade blev det en hel del skrik och Ksson drog sig själv i håret. Som tur var hade jag Isabelle som kunde skratta åt dem med mig. Visst, det var synd att sverige förlorade men det är ju trots allt bara fotboll. Efter det blev det en kall och lång, men ganska rolig, promenad hem. Så, där har ni min vilda kväll. Men jag ska jobba imorgon så det var lika bra. Hejdå!


Jag och Isabelle, London 09.

I got sole but i´m not a soldier

2009-10-10 @ 20:08:04

Med birst på bättre saker att göra sitter jag och tittar på Youtube videos. Här har ni mina favoriter.


Är det jättehemskt att tycka att det här är ganska kul?


Klockren kille, ser för övrigt ut som Blondinbellas pojkvän Nils!Sjukt duktig.


Min kusin Agnes dansade i lilla melodifestivalen, visst är hon duktig?

 

New york city cops

2009-10-10 @ 12:07:46

Hej! Hur mår ni? Jag mår braa! Men stackars Andrea mår inte så bra, hon är så hes att hon inte kan prata. I alla fall, nu ska jag möta upp Isabelle, Micke och Tove i stan. Här får ni ett bildbevis på mina fina frisöregenskaper så länge!

Complain department

2009-10-09 @ 21:44:12

Hej! Nu ska jag och Andrea hem till Adam. Hejdååå!

Förlåt för dåliga webbkamerabilder

stencool

2009-10-08 @ 16:38:34


Haha.

2009-10-08 @ 16:35:43

Meet me in the bathroom

2009-10-07 @ 21:11:30

Jag höll på att glömma helgens citat. Här har ni dem!

"The best way to get over someone is to get under someone else" Fatimas visdomsord.

"Vad är mänskligheten, är det gjortis eller är det knark?" Andrea har sina filosofiska moments.

"I will transform you" Homosexuell kille till heterosexuel kille.

Förnuft och känsla

2009-10-06 @ 23:43:47

Just nu läser jag Jane Austens bok "förnuft och känsla". Det är en otrolig bok. Mer än hälften av boken består av dialoger och resten består av utsmyckade beskrivningar av personer, omgivningar och tankar. Handlingen i sig står för en väldigt liten del av boken. Ingen annan än Jane Austen kan skriva en bok uppbyggd som denna och fortfarande fånga läsaren. Men när varje mening i en dialog låter som en låttext och varje stycke kräver eftertanke om vad personen egentligen menar(för det sägs aldrig rakt ut) så är det omöjligt att nte fastna. Jag skulle verkligen vilja prata så, som de gjorde på 1800-talet då etikett var det viktigaste och man utsmyckade allt man sade.

Om du kan tro att jag någonsin är i stånd att känna- då måste du ändå kunna anta att jag lidit nu. Det sinneslugt med vilket jag numera förmått mig att tänka på saken, den tröst som jag villigt erkänt att jag har, har växt fram ur ett ständigt men smärtsamt bemödande, de uppstod inte av sig själva, de skänkte mig ingen lindring i början, nej Marianne.

I´ll go to Paris shoot some heorin and fuck with the stars

2009-10-05 @ 22:26:56

Hej mina vänner. Min helg var.. Intressant. I lördags var jag och Andrea på fest i en studentkorridor, det var kul tills vi upptäckte att våra saker var inlåsta i ett rum och vi fick åka hem i tunna klänningar. Men vi fick tillbaka sakerna dagen efter så det var okej. Igår kom Isabelle och Matilda hem från Paris. Det verkar ha varit helt underbart, jag åste åka tilbaka dit någon gång. Jag var där för ett par år sedan med Alexandra och våra papis och det var otroligt. Men om mindre än 3 veckor åker jag vi till Berlin, det blir grymt.We could be we could be

2009-10-03 @ 16:30:02

Jag hittade lite bilder från skolans insparksfest som jag tänkte dela med mig av. Here you goo!Granar i skogen

2009-10-03 @ 16:21:31

Hej. Gårdagen blev lite annorlunda än jag väntat mig, men det är okej. Det var ingen annans fel än mitt eget att det blev så. Men den hade sina ljuspunkter. Här har ni lite bilder som Caroline tagit.Lalalala

2009-10-02 @ 18:54:24

Idag dansade min lilla kusin Agnes på Lilla melodifestivalen. Hon var väldans duktig! Nu åker jag hem till Gustav, hoppas ni har kul ikväll!

Agnes Berg

2008-10-18

2009-10-01 @ 22:01:12

" Han var den snyggaste killen jag någonsin sett på länge" - Andrea.

I don't like being me

2009-10-01 @ 17:30:20

Hej alla mina 100000 läsare! Okej riktigt så många är ni kanske inte(Läs: jättemånga färre). I alla fall, idag struntade jag i skolan. Jag hade bara en lektion och den var frivillig så jag simmade och shoppade istället. Nu borde jag plugga men jag orkar inte. Såhär såg jag ut idag: