.

2009-05-27 @ 20:17:13

Jag hatar mitt liv. Jag har precis spenderat 2 timmar skrivandes på min exkursionsrapport som ska in imorgon. Sen råkade jag radera den. Eller jag trodde att jag sparade den, men det är i alla fall borta. Jag ska gå och ta självmord nu, hejdå.

Fint

2009-05-26 @ 20:03:21

Svar på frågan varför du älskar den du älskar.

För att jag hittade honom på internet när jag var 13 år. För att det första han gjorde när vi sågs var att pussa min panna. För att han några timmar senare pussade hela mig. Och för att han idag, 4½ år senare fortfarande pussar mig.


För att han dansar till och med i sömnen. För att han äter chips med kinapinnar och säger spetsar om grillspett. För att han säger "återminstone" och för att han berättar spökhistorier utan poänger. För att vi alltid går och köper mat mitt i natten eller sitter uppe och röker och dricker kaffe istället för att sova som man ska. För att han tror på mig och min dröm, att skriva. För att han berättar historier om hur det var att bo i Hongkong. Och för att han ringer mig mitt i natten ibland och läser mina texter högt för mig "för att jag ska höra hur bra de är".
Allt det här hade jag och nu har jag nog inte det mer. Det är hemskt sorgligt. Men han är den finaste jag vet.


Därför att han är så gullig när han säger "jag älskar dig" och rodnar över att han darrar så mycket på händerna och på rösten, för "jag borde ju vara van nu". För att han ringar in saker i tidningen som han tror att jag kommer gilla innan han går till jobbet. För att han ser så söt ut när han sover och för att hans hand passar så bra i min. För att jag är nöjd om jag bara får ligga bredvid honom och räkna hans andetag.


Hans sneda, ursäktande och helt sjukt vackra leende när jag inte förstår hans alldeles för snabba och slarviga franska.


För att när han hörde mitt namn för första gången viskade han det jätte tyst för sig själv innan han vågade säga det igen. och då lät det så konstigt i mina öron men också som ett av det finaste jag hört.
för att han retas hela tiden även när vi pratar över telefon och säger att jag sjunger lite falskt bara för att få mig att skratta, för att då skrattar han också.
för att han tycker om att sitta bredvid mig i busresor som tar många timmar och spela gissa huvudstaden och sen somna i min famn.
för att han smekte min hand i smyg en kväll när vi var ute och jag pratade med en annan kille.
för att han bad om ursäkt efteråt för att han har en annan tjej.
för att han hade bestämd sig att hålla sig borta från mig men inte kunde.
För att han skickade många fina meddelanden till mig även om han visste att jag inte kunde svara på dom.
för att han inte kunde låta bli att kyssa mig dom mjukaste kyssarna jag någonsin fått sista kvället vi hade tillsammans, och han kunde inte låta bli att göra så på varenda gatohörna vi gick förbi.
för att med honom skrattade jag varenda dag.
för att han bor så långt borta och sover brevid en annan varje natt.


Jag älskade honom för att han misslyckades på sina matteprov, för att han aldrig hade pengar, ofta bråkade med sin pappa, aldrig kunde planera, repade minst tre gånger i veckan så han inte kunde vara med mig, hade konsert ibland på helgerna när jag bara ville ligga hemma i hans famn,
jag älskade honom för att han började skratta mitt i våra bråk, fast det gjorde mig ännu ilsknare,
jag älskade honom för att han fick magsjuka på vår halvårsdag och därför kunde jag inte låta bli att pussa honom ändå
jag bara glömde bort att jag älskade alla de här dåliga sakerna också vilket ledde till att han inte längre älskade mig.


För att han höll min hand så hårt, för att han höll den så ofta. Som om han ville visa för världen att jag tillhörde honom. För att minsta komplimang från honom fick mig att skina upp som en sol. För att han alltid var mer än en vän till mig, trots att han alltid tillhörde någon annan. För att jag alltid kommer att minnas våra nattliga prommenader i Stockholm. För att han älskar någon annan mer än mig. För att han bor i en annan del av Sverige. För att han är någonting jag aldrig kommer att få, därför kommer jag alltid att älska honom.


But it's over now

2009-05-26 @ 18:04:48

Hej! Förlår för riktigt dålig uppdatering, jag har haft så mycket att göra! Egentligen har jag inte tid att blogga nu heller, men jag behövde en ursäkt för att slippa undan från allt plugg en stund. Jag har haft en rolig helg förresten. Den såg ut ungefär såhär.

Ja ser förjävlig ut på de flesta bilderna, men det bjuder jag på.Model United Nations

2009-05-26 @ 08:57:38

Vi har temavecka i skolan den här veckan, så vi ska genomföra  en miniatyr av en FN-konferans. Därför måste vi klä upp oss i skolan, så jag och Liv satte på oss pennkjolar, vita skjortor och rött läppstift. Det var då vi fick den fina komplimangen av en lärare. Michael Cross tycker att vi ser ut som tjejerna i Tatu!

I wanna dance with somebody

2009-05-20 @ 23:47:12

Idag har jag tittat på Lasse Kühlers show och oj vad imponerad jag blev. Alla är så grymt duktiga! Min syster sjöng fint och min kusin både dansade och sjöng. Otroligt duktiga var de!


Cyklar och knark

2009-05-19 @ 20:25:40


Jag är jävligt trött på besvikelser och falska personer. Vad man ger får man tillbaka? Eller inte.


Belgien-bilder

2009-05-19 @ 17:44:09
Dance dance dance

2009-05-19 @ 01:06:26

Nu är jag och Liv hemma från Belgien. Vi hade hur roligt som heldst! Träffade en massa nya människor, shoppade, gick omkring i en massa fina städer, cyklade, badade, åt en massa pomfritt och drack en massa körsbärsöl (eller jag i alla fall). Jag har lärt mig en hel del flamlänska också. Bilderna får ni imorgon, nu ska vi sova. Nationellt prov imorgon klockan halv 9, inte kul! Puuuuuuuuusssssssssssssss

Zumzumzum

2009-05-12 @ 18:41:06

Idag bestämde jag att jag skulle plugga efter skolan. Hur tror ni att det går? Det går bajs kan jag berätta. Min hjärna är helt inställd på sommarlov. Att mitt motto är "det löser sig" gör inte saken bättre. Men idag behöver jag verkligen plugga. Jag har en samhällskunskapinlämning till torsdag, en historiakomplettering och matte nationella imorgon. Men istället läser jag bloggar och lyssnar på Robyn. Hon är jäklarns coll i alla fall. Men nu ska jag försöka skriva klart historian. Finslipning on the way!

Han är otrolig

2009-05-11 @ 19:31:58De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din

A box full of suggestions for your possible heart

2009-05-11 @ 18:56:11

Ge mig sommar, sol, festival, förälskelse och lycka. Ge en varm kväll i en park med nya människor. Ge mig en picknick i solnedgången. Ge mig en natt i en trång lägenhet med vin i plastglas.  Ge mig en dag på hultsfred och en natt på Peace&love. Jag längtar så otroligt till sommarlovet.

Men säg varför rodnar Cecilia Lind?

2009-05-11 @ 18:44:49

Hej!

Jag har haft en riktigt rolig helg. Fredagen spenderades hemma hos Gustav tillsammans med en massa skolmänniskor. Där fylldes kvällen av grillning, vattenpipa, dans, sång, maskeradkläder, sparkcyklar och en massa mat. Konstigt och roligt. På lördagen var jag på fest hos en Mikos med tvillingarna, Bella och Andrea. Riktigt kul det också. Söndagen blev lugn. Jag, Isabelle och Amanda var en sväng hemma hos Josef bara.
Du ligger med någon annan tönt

2009-05-08 @ 18:09:47

Jag älskar när saker löser sig. När saker bara faller på plats. Ikväll ska jag Liv, Emma, Josefine och några andra till hem till Gustav i Tullinge. Vi tänkte åka tillsammans men det blev en massa strul med bussarna. Jag blev aldelles stressad men så, som från en klar himmel, löste det sig. Min pappa kom till undsättning med skjuts halva vägen och då föll resten av pusselbitarna på plats. Nej nu ska jag sluta plåga er med detta onödiga inlägg och göra mig i ordning, puuuuuuuuuuss!

Samma nätter väntar alla

2009-05-07 @ 23:34:17

Jag har tänkt på en sak. Ordet kärlek är så mycket finare än ordet love. Håller ni inte med mig? Ord brukar vara finare på enelska, men det här är ett undantag. Fat ord är ju finast på franska, såklart.

Aldrig rätt tid, aldrig rätt plats

2009-05-07 @ 23:26:52

Jag hatar att gå och lägga mig. Jag är en sådan där konstig person som inte tycker om att sova. I alla fall på kvällarna. På mornarna är jag nog lika trött som de flesta. Men jag vill inte vara trött. Det känns som om det finns så mycket bättre saker att göra än att sova. Imorgon ska jag till doktorn klockan 11 så då får jag sova till 9, major sovmorgon för mig! Men istället för att göra som vanliga människor och gå och lägga mig för att få ett par välbehövda extra timmars sömn så försöker jag komma på bra sätt att fördriva min kväll på. Jag slösar ju bort min kväll om jag går och lägger mig. Men vad kan man göra? Vad kan jag göra? Jag ska nog se någon kärleksfilm som jag redan sett 20 gr. Kanske försoning, stolthet &fördom eller dagboken? De är ju så försärligt fina allihoppa.

Won't you be my solid ground?

2009-05-07 @ 22:43:42

Det här blev ett litet försenat inlägg, för det publicerades tydligen inte när jag skrev det

2009-05-07 @ 22:18:29

Idag har jag lekt med Emma och Josefine. Vi såg världens finaste film. Dreamers heter den. Den utspelar sig i Paris och handlar om ett franskt tvillingpar och en amerikan som bor tillsammans under en tid. De dricker rödvin, röker och har sex hela tiden. Den var underbar men väldigt speciell. Efter det lekte vi lite med min kamera och gick en prommenad i regnet. /J

Kanske är jag kär i dig

2009-05-04 @ 20:15:15

Jag har kommit på att Sverige har jättemånga bra artister. Förutom mina favoriter Kent och Håkan Hellström lyssnar jag mycket på Familjen, Lykke Li och Jens Lekman. Alla dessa är ju lycka!


Go apeshit

2009-05-04 @ 19:05:29

Jag är lite glad och ledsen på en gång. Jag är glad för att jag har fått låna Livs iPod som är full med asbra musik, men jag är ledsen för att det går att föra över den musiken från hennes iPod till min dator. Jag får nöja mig med att lyssna på hennes musik just nu, men det är bra det också. Det finns bara en person som har bättre musiksmak än Liv, och det är jag. Nej nu ska ni få lite söta bilder från gårdagen, som Matilda tagit. Vi var på stampen.


Här har vi fotografen själv och hennes Jens.


Emma såg lite Fransk ut.


Snygg-Josse.


Josefine and moi.


Stampen.


Mihihi.

Saturday

2009-05-03 @ 15:05:28

Här kommer bilderna från igår. Jag lyckas göra någon pedofil-min på varje bild men alla andra var jäklarns snygga!
Där kom pedofilminen!

See the world

2009-05-03 @ 13:11:53

Jag vill åka till så många platser. Just nu vill jag bara ta ett flyg någonstans. Gå långa prommenader längst Paris gator, äta pasta i Rom, shoppa i London eller sola och bada i Grekland. Det finns så otroligt många platser som jag vill se. Jag längtar så otroligt tills jag och Liv ska till Belgien. Vi ska vara en dag i Bryssel, en dag vid havet och två dagar i den stad där hon bodde förut. Nu är det bara 13 dagar kvar!

I'm to proud for love

2009-05-01 @ 16:15:20

Valborg är verkligen överskattat. Kvällen började med en mysig middag hemma hos Jens, men efter det gick det utför. Vid fornudden var det helt dött och jag gick hem vid 12. Jag lyckades ha sönder min kofta som jag köppte samma dag också. Det enda positiva var väll personerna jag spenderade valborg med. Men jag gråter inte för det, ikväll tänkte jag ragga med någon till café 60 och imorgon är det Ghazals, Sagas och Julias fest vid midsommarkransen!