But it feels like love

2009-06-29 @ 22:55:15

Jag älskar att få presenter. När jag kom hem från Peace&Love fick jag en underbart fin klänning av pappa och idag fick jag kent-samlingen av min gudfar, lycka!

Håller dig så hårt att du inte får luft

2009-06-29 @ 22:52:53

Wiu, jag hittade precis en massa bilder från kvällen innan jag åkte till Leksand. Då var jag vid badstigen med b.l.a. Isabelle och Matilda, mys!Såhär såg jag ut den dagen.


Såhär fin är utsikten vid badstigenNågra badade


Matilda och Isabelle


Felicia


Sen gick solen ner, det var vackert.


Matilda var såhär söt


Matilda-posen!


Peace&love

2009-06-29 @ 18:12:15

Nu är jag hemma från Peace&Love och jag kan börja med att berätta hur sjukt roligt jag har haft det! Trots att jag är grymt sliten efter en veckas festival så längtar jag redan tillbaka! Jag har sett en del otroliga artister. Högst betyg fick Pete Doherty och Håkan hellström. Jag kan inte bestämma vem av dem jag älskar mest, men de är båda otroliga live. Annars har jag gjort allt man ska göra på en fetival. Jag har umgåts med nya och gamla vänner, badat i en fontän,  jag har sjungit och lysstnat på gitarrspel, jag har pussats (mest med tjejkompisarna dock) och jag har festat. Det jag älskar med fetivaler är att ingenting spelar någon roll. Man kan göra vadsom helst och ingen tycker att man är konstig, man kan vara så ofräsh som helst för det är alltid någon som är värre och det finns nästan inga fördomar mot någon. Alla umgås med alla oavsett musikstil, utseende etc. En annan sak som är bra med festivaler är att man uppskattar allting så mycket mer när man kommer hem. Jag har aldrig älskat min dusch och min säng så mycket som jag gjorde igår när jag kom hem. Men efter 13 timmars sömn är jag redo igen och börjar tagga inför Hultsfred nästa tisdag!


Här har ni några bilder som Emma tagit!Leksand

2009-06-20 @ 12:14:02

Heej!

Nu är jag i Leksand med mina älskade vänner Emma och Josefine. I övermorgon åker vi till Peace and Love, wiiiiiiiiie!

Sieze the day

2009-06-17 @ 19:55:45

Jag är bäst på att ta bilder, men sämst på att lägga upp dem på facebook och bloggen (men bäst menar jag att jag tar många bilder, inte att de blir speciellt bra). Men nu jäklar ska ni få några bilder. Wiu!


Såhär såg jag ut på Hinds tjejmiddag i Torsdags, jag var en hemmafru! (Temat var bokstaven H).
Såhär såg det ut när jag var barnvakt idag.


Min numera blonda lillasyster var också med och lekte!

When the ship docks i'm getting off with you

2009-06-16 @ 01:27:15

Jag har spenderat min kväll med min favoritfilm Titanic, och jag kan inte komma på något sätt jag heldre skulle ha spenderat kvällen. Titanic är en helt otrolig film. Det är verkligen fint, hur de struntar i alla andra och följer sina känslor. Egentligen borde alla göra så, man vet ju aldrig hur länge till man kommer att leva, egentligen.

Please don't go

2009-06-15 @ 00:45:34

Hej!

Idag har jag typ inte gjort någonting alls. Jag vaknade klockan 4(!) men det är kanske inte så konstigt egentligen, jag var så sjukt trött igårkväll. Vi var på fest hemma hos en Peter som fyllde år och jag har nog aldrig dansat så mycket som då, det var hur kul som heldst! Sedan gick jag och Isabelle hem i regnet, det bidrog nog till min trötthet. Så det passade mig perfekt att bara ta det lugnt idag, Jessika kom hit och så tittade vi på Festival och Babylonsjukan. Jag har alltid varit lite emot svenska filmer men de här två är så bra så jag börjar ändra mig.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Peace&Love, så taggad!

...

2009-06-13 @ 02:10:43

Hahaha, någon ringde precis till min lillasysters mobil. Nu säger dom "My nipples is strange" om och om igen, haha sköna killar! Första fyllan måste vara jobbig!

Monster

2009-06-13 @ 01:42:56

Wohoooo, Sonjagon kommer till Hultsfred! För några veckor sedan var jag på Debaser för att se Tiger Lou och då var Montt Mardie och Sonjagon där också, jag blev frälst flera gånger om!

Desperado

2009-06-12 @ 15:39:08

Jag har funderat ganska mycket på hur jag ska bo när jag flyttar hemifrån. Det är minst ett par år kvar, men i alla fall.

Jag vill bo i en lägenhet på söder. Någonstans mellan Kafé 44 och Café String. Jag vill ha en hörnlägenhet högst upp och med en stor balkong. Ungefär såhär:Jag vill ha en öppen lägenhet. I sovrummet ska jag ha en stor himmelsäng och ett stort takfönster. Jag ska också ha fönster längst med hela väggen och i ett hörn ska jag ha en bokhylla och en stor, gammal fåtölj där jag ska sitta och läsa när det regnar ute. Sedan vill jag ha en stor walk-in closet. Dock lite mer välfylld än denna:


Jag vill att mitt sovrum ska vara rosa och sommrigt och romansiskt och ljust. Lite såhär:


Alla mina möbler ska vara gamla, omatchande och köpta på Myrorna eller stadsmissionen. Det är speciellt fint med omatchande tallrikar och muggar tycker jag. Jag vill ha en stor, mysig soffa och flera fåtöljer runt ett fint soffbord. Jag vill ha en lagom stor tv i ett hörn där jag kan titta på alla mina kärleksfilmer.

Sedan vill jag ha en massa folk i min lägenhet hela tiden. Jag hatar att vara ensam. Jag vill ha en massa härliga fester där folk röker inomhus och dansar på bordet. Det för ju ingenting och någon spiller eller har sönder något, allt kostade ju ändå bara 100 kr på myrorna. Jag vill ha mysiga middagar där folk sitter och äter lite vartsomheldst. Jag vill ha kvällar på balkongen tillsammans med en vän eller kanske en pojke. Jag vill att hela min lägenhet ska vara fylld med en massa små saker att titta på. Som en jordglob och en massa blommor.Jag vill ha en fin innergård med körsbärsträd som blommar så fint på våren. Och så vill jag ha en fin utsikt från min balkong. Kanske såhär:Så, nu har ni fått se min drömlägenhet.

Hjälp!

2009-06-11 @ 16:09:39

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos min vän Hind. Temat är bokatsven H, och jag har ingen aning om vad jag ska vara! Jag har funderat på Hippie, Hora, Harry Potter och hipphoppare, men inget känns riktigt bra.. Hjälp mig!

Åh hur ska jag kunna vänta tills November?

2009-06-09 @ 19:52:09

Huvudet i sanden

2009-06-09 @ 19:24:06

Wohoo, nu har jag sommarlov! Det känns jättekonstigt att jag ska vara ledig i 10 hela veckor, så otroligt skönt. Det var dock lite ledsamt i skolan idag. Min samhällskunskapslärare Fraser ska flytta till Australien, så idag var nog sista gången jag fick se honom. Men förutom det hade jag en kalas avslutning. Jag blev grymt imponerad av Emma, Ghazal och Samirs dansuppvisning, de var hur bra som heldst! Ikväll ska jag till Skärmarbrink med alla från skolan, det blir nog ganska kul nu när vädret har blivit lite bättre.

Juste, här får ni lite bilder från Skrubba i lördags!


In the worst way

2009-06-08 @ 20:09:15

Hej!

Idag hade Andrea sin bal och självklart hade hon en stor grupp av "moraliskt-stöd" med sig. Jag, Emma, Josefine, Isabelle, Matilda, Micke och Jimmy var där och tog en massa kort på henne. Det roliga var att de som faktiskt skulle på balen var färre än antalet åskådare. Sedan åkte jag, Emma och Josefine hem och lekte lite med kameran och nu sitter jag och försöker ragga lite deltagare till Rix09. Det går inte sådär jättebra, jag har ringt till 8 pers nu och alla som har svarat har sagt nej. Men jag ger inte upp än!


Andrea såg ut som en bakelse!

.

2009-06-08 @ 12:02:47

Skjut mig.

Can i hold you one last time

2009-06-07 @ 00:07:53

Hej!

Jag är hemma tidigt efter en konstig kväll.. Det känns som om jag stressade hela kvällen och mest sprang omkring. Vi började i skrubba där det var mycket men kostigt folk, eller en del i alla fall. Sen drog jag och Albin med Isabelle till allé. Vi träffade robban en stund sen skulle Albin hem så jag gick med honom till bussen. Sen hamnade jag här, men det känns ganska skönt för jag ska jobba imorgon. Godnatt allihopp!

Slutet har just börjat mellan dig och mig

2009-06-06 @ 20:22:16

Såhär såg det ut vid skrubba förra året.  Wohoooo nu tittar solen ut utanför mitt fönster, lycka!

We were lovers in every way

2009-06-06 @ 20:09:22

Hej!

Just nu sitter jag och lysstnar på en massa bra musik och taggar inför sommaren! Om 12 dagar åker jag, Emma och Josefine till Leksand och sen pker vi därifrån till Peace and Love! Ikväll är det fest i skrubba. Det ska bli kul men det hade varit mycket mer nice om vädret hade varit lite bättre. Men jag är glad i alla fall.

Film förälskelser

2009-06-05 @ 22:32:54

Jag läste precis niotillfem (metrobloggen.se/niotillfem) och hon hade precis skrivit ett inlägg om vilka filmkaraktärer hon varit förälskad i, så jag tänkte härma henne och berätta lite om mina film förälskelser.

Edward Cullen

Min starkaste movie crush är i Edward Cullen (som man kanske ser på headern). Jag har en grej för den plågade själen. Hans sammanbitna käkar och mörka ögon. Men det jag gillar mest är hut totalt han älskar Bella. Hur han älskar henne mer än något annat.

Jack Dawson

Jag har sett Titanic något otroligt många gånger. Det är säkert över 50 gr. Första gången jag såg Titanic var jag 11 och jag grät i timmar. Varför fick inte Jack också ligga på dörren? Jag älskade Jack Dawson för att han var så fri och vild och självsäker och glad. Och för att han hade ett så fint leende. Och för att han gjorde allt för att rädda sin stora kärlek.


Javier Suarez

Javier från Dirty Dancing 2 får mitt hjärta att smälta. För att han pratar så fint
och dansar så bra. Och för att han har stora drömmar.

Chcuk Bass

Behöver jag ens säga varför? Han är ju Chuck Bass.

Marc från Festival

Trots alla fula 90-tals kläder älskar jag filmen festival! Han är extremt sexig.
Och så tycker jag om honom för att han gör som han vill.
Titta bara på den här videon, hans självsäkerhet, röst, tatuering, ilska..


Anakin skywalker

Hayden Christensen är extremt snygg men det är bara i Star Wars
som han är fulländad. Han vill göra allting rätt men det blir så fel.
Hans smärta i slutscenen när Padme lämnar honom är otroligt intensiv. 
Tänk att älska någon så mycket att man är villig att offra vad som heldst.
(Haha ja jag är en Star Wars-tönt).


Sedna har jag bokförälskelser också.


Ronnie Sunshine
Min absoluta favoritbok är Ögonsten av Patrick Redmond. Den handlar om två ungdomar som båda haft traumatiska uppväxter som för dem samman. Ronnie Sunshine är perfekt men under ytan döljer sig en obeskrivlig ondska. Jag älskar hur han trots sin ondska har en svaghet, Susie. Hur hon kan göra honom lycklig och olycklig och hur hon, på ett grymt sätt, vinner över hans ondska

Tariq
Jag läste ut tusen strålande solar för några dagar sedan, den var otrolig! Jag älskar hur Tariq är snäll och godhjärtat, och hur han försöker vara tuff men är hjälplös i Lailas närvaro. Och hur hans kärlek är like stark efter många, många år.

Sakers rätta namn

2009-06-05 @ 17:32:23

Hej!

Idag är jag barnvakt till min söta men energikrävande lillebror. Min kaxiga lillasyster är här också. Hon är i den där perioden där man ska leka asball och säga emot precis allting. Men det är okej, fär jag tycker om henne i alla fall. Såhär ser vi ut!
Kärleken är ett brev skickat tusen gånger.

2009-06-04 @ 20:16:00

Jag vill verkligen vara kär i någon. Eller i alla fall förälskad. Allting blir så himla fint då. Fast många saker blir jobbiga och svåra också. Fast jag vill nog inte ha en pojkvän. Eller jo det hör väll ihop, men jag tänker mig en fin men kort sommarromans. Typ. Okej nu är jag kanske lite mer personlig än jag brukar vara på bloggen, och så pratar jag mest en massa strunt. Men det får ni stå ut med.


Du är början på någonting nytt och någonting underbart

2009-06-02 @ 15:27:40

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men regn är allt bra skönt ibland. Just nu sitter jag i min säng, under mitt täcke och tittar ut på regnet som smattrar på taket. Det bästa med regn är att man kan sitta inne och göra ingenting utan att få dåligt samvete, utan att känna att man missar någonting.

För vi dansar och du har så mjuka läppar

2009-06-01 @ 20:45:26

Jag vet att jag var varit usel på att blogga, men till mitt försvar är sommaren här och det är underbart! Den här helgen har det verkligen varit sommar. Jag har tagit årets första dopp (om man inte räknar belgien) med Matilda och Jens. Jag har solat, ätit jordgubbar, cyklat, läst min bok och grillat. Och i lördags så invigde vi tanto. Det var en asbra kväll med allt en sommarkväll ska ha; sköna människor, vin, vattenpipa, en filt och sommarvärme. Idag slutade jag skolan klockan 11 så jag och Emma mätte upp Isabelle, Hattem och Wille för att bada vid badstigen. Sedare när Emma dragit vidare åkte vi ut med Emil och Ksson på Emils båt, sjukt härligt. Juste, i fredags var jag, Isabelle och Andrea på fest i skarpnäck också, men det blev ju en besvikelse haha. Så, jag har haft fullt upp.

ag är så otroligt glad att det är sommar, allt är så underbart och rosa och fint och kul på sommaren! Nu är det mindre än en vecka kvar i skolan, sen ska alla från IKG tälta en natt, sjukt mysigt! Efter det blir det utö, sen leksand med tvillingarna och sen P&L! Jag är så sjukt taggad! Oj nu blev det ett riktigt långt inlägg. Men jaja, här får ni lite bilder från helgen.