Bilder från the kryssning!

2009-02-27 @ 17:50:25

Hahaha

2009-02-26 @ 20:39:54

Anna är så jävla rolig! Okej det var kanske roligare för oss, men i alla fall!


anna lindell säger:

haha vågar du ringa hem till christel

Jennifer säger:

Haha va?

anna lindell säger:

jaaa, asså jag har redan ringt henne så vågar inte ringa igen liksom... as pinsamt! hon va ikke hemma då.. men hon har säkert kommit hem nu

så kan inte du ringa hem till henne

Jennifer säger:

Hahaha nej!

anna lindell säger:

hahahah vadåra

Jennifer säger:

Men va, "Hej christel jag har inget spec att säga till dig men anna ville att jag skulle ringa"

anna lindell säger:

hahaha jaaa, du kan ju säga liksom attjag inte vågade ringa igen

since I was trapped inside within a bottle that was sealed with a broken heart

2009-02-26 @ 20:32:45

Ush jag har verkligen varit dålig på att skrive de senatse dagarna. Här får ni en liten snabbgenomgång av vad jag har haft för mig.

Måndag: I måndags var jag på bio med Isabelle, Micke, Patrik, Ksson, Bell och Emil. Vi såg friday the 13th, det var länge sedan jag var så rädd. Fat ingen var räddare än Isabelle, hon skrek sig igenom hela filmen. På vägen hem blev det en massa drama i form av slagsmål vid tunnelbanan också, ush ush.

Tisdag: Dagen började i simhallen med Jessika. Vi simmade i 45 min och kände oss hur duktiga som heldst. Senare på kvällen var det party hos Jens, det var ganska lugnt men roligt.

Onsdag: Runt klockan fem gick jag ombord på Birka Paradise tillsammans med mamma, kusinerna, farmor, syster och hennes kompis Erika, Emma och hennes familj samt Miras kompis Amanda. Vi åt god mat, sjöng karekoke(haha) och från klockan 11 till klockan 3 var jag och Emma på dansgolvet. Där träffade vi även en massa assköna människor, och några mindre sköna människor.  Två bröder som kanske var 12 och 14 år följde efter alla tjejer och frågade om vi ville dansa med dem. Om någon sade ja så hoppade de upp och ner, skrek och klappade händerna, lite udda.. Klockan 3 stängdes musiken av så jag, Emma, Mira, Amanda, Anton, Niklas, Pontus och Markus gick till några soffor där vi satt och snackade tills klockan 6 kanske. Bilder från kryssningen får ni när Emma lägger upp dem på sin blogg så jag kan sno dem haha.

Torsdag: Idag gick jag och Emma upp runt klockan 11 för att äta lunchbuffé till frukost. Sedan drog vi till badstället med killarna, Mira och Amanda och där vi var i princip resten av kryssningen. Kvällen ska spenderas hemma hos Isabelle med Andrea, Matilda och Gossip Girl, eftersom att jag sov 4 timmar inatt så är det precis var jag orkar haha!

                                        

You rip my heart out

2009-02-23 @ 18:44:08


The kooks kommer till Peace and Love, lycka!

Ni vet att ni älskar mig

2009-02-23 @ 17:22:40

Jag kan verkligen inte fokusera idag. Jag känner mig som Isabelle, istället för att plugga har jag gjort en massa andra onödiga saker haha! Jag gjorde precis ett Gossip Girl-test och jag är tydligen mest lik Blair, stämmer det? Att jag kan vara dominant och är en romantiker kan jag hålla med om, men så fåfäng tycker jag inte att jag är?

Karaktärsbild 
Du är mest lik Blair!
Du är en driven person och en sann romantiker. Om det är något som du vill ha så kan inget stå i din väg. Du är väldigt fåfäng och du tycker att det är otroligt viktigt med en vacker fasad. Du njuter också av uppmärksamhet, och du gör allt för att vara den populäraste personen i skolan.

But I know you're so much more

2009-02-23 @ 00:14:38

Hej!

Idag har jag gjort väldigt mycket faktiskt. Dagen började hemma hos Emma när jag sov över. Vi gjorde ett fint kort i photoshop till pappa som som fyller år idag. Han önskade sig att jag skulle vara barnvakt åt Charlie mer så det är precis vad han fick i form av ett fint klippkort. Sedan åkte jag, pappa, faster, kusin och syster på bio. Efter bion åkte jag in till Moderna museét där jag mötta upp Matilda, Jens, Albin, Andrea och Isabelle för att titta på några grymma fotoutställningar. Sedan åkte jag hem, åt middag och tittade på ebck med familjen. Okej det lät som ganska lite när jag skrev ner det, men det känns som mer! Nu ska jag i alla fall titta en stund på Djävulen bär prada och sedan ska jag gå och lägga mig. /J
Abort

2009-02-22 @ 23:25:23

Jag läste precis på Blondinbellas blogg att socialministern vil begränsa vetenskapen av barnets kön då många blivande föräldrar väljer att göra abort när de får reda på att barnet har "fel" kön. Först höll jag med, men sen började jag tveka. Jag är helt för abort och jag är nog helt för socialministerns förslag också. Men det finns en hake. En av orsakerna till att jag är för abort i alla fall är att barn som är oönskade ofta får sämre uppväxter. Att vara förälder är ett extremt ansvar och man måste vara redo och verkligen vilja det för att lyckas vara en bra föräldrer. Detta kan faktiskt gälla kön också. Ett barn med oönskat kön kanske blir mindre älskat? Fast när man väll fått barnet så älskar man det nog i alla fall, oavsett kön. Jag kan verkligen inte förstå människor som väljer att göra abort p.g.a. kön, tror de på riktigt att de skulle älska en flicka mindre än en pojke, eller tvärt om? Vad tycker ni om det här, är det rätt att begränsa vetskapen angående kön?

I will try to fix you

2009-02-21 @ 16:36:37

Hej! Emma är här och vi sitter och dricker te, pratar och tar fula bilder med webbkameran. Snart ska vi laga mat och titta på Candy. Puss på er!
Pearl Harbor

2009-02-20 @ 17:23:17

Åh den är filmen är så underbar! Evelyn är typ vackrast i världen också.

As logic stands you couldn't meet a man who's from the future

2009-02-19 @ 22:30:58

Åh vad skönt, nu är det bara en dag kvar sedan är det looov! Jag gjorde klart min spanska idag också så jag är lycklig!

Who i was before i can not recall

2009-02-18 @ 20:45:08

Jag höll på att bryta ihopp idag i skolan för att vi har så mycket plugg! Sedan är våra lärare så synkroniserade så de lade alla inlämningsuppgifter och prov på samma vecka, veckan efter lovet. Kul, jag får plugga hela veckan. Egentligen är det bara spanskan jag är orolig över, allt annat löser sig alltid. Så det är det jag har gjort idag, pluggat.Chewbacca

2009-02-17 @ 16:41:49


Jag och Liv kom precis på att en kille i vår skola ser ut som Chewbacca!

Och vi tror vi strävar mot samma mål

2009-02-16 @ 19:56:27

Jag fick precis reda på att jag är släkt med snyggingen Afasi! Han är min morfars kusins barn haha.

Bilder från Hinds party i fredags

2009-02-16 @ 18:39:13
I had the time of my life

2009-02-16 @ 01:53:50

Jag har precis tittat på Dirty Dancing, den är så bra! Jag vill också leva på den tiden, då de dansade på riktigt. De hade så mycket finare kläder då också. Söta klänningar, höga jeansshorts och tygskor. Så ska jag se ut i sommar. 


Rubrik

2009-02-15 @ 23:20:54

Är det någon mer än jag som tycker att Janne Jonefsson borde hängas? Okej det är kanske att ta i men han borde inte få vara programledare i alla fall. Han avbryter hela tiden och är grymt otrevlig mot Blondinbella. Jag menar inte att försvara henne för jag tycker faktiskt att hon får skylla sig själv om hon lägger upp suparbilder på sveriges största blogg. Men tillbaka till Janne. Ska inte programledare vara subjektiva? Han lägger sig i hela tiden och avbryter både Isabella och Robert för att säga vad han tycker. Världens sämsta programledare!

Long nights allow me to feel I'm falling

2009-02-15 @ 02:20:09

Glad alla hjärnans dag! Egentligen så är det ju söndag nu men i alla fall. Min dag har varit värlidgt vanlig, inte så mycke romantik direkt. Först var jag barnvakt till världens sötaste lillebror och runt 9 åkte jag hem till Micke där jag kollade på två filmer med Isabelle, Andrea, Micke, Ksson, Patrik och Jimmy. Filmerna var ganska dåliga båda två, men det var mysigt i alla fall. Jag tycker nog att alla hjärtans dag är ganska överskattat egentligen. Alla presenter och krav på att göra någonting riktigt speciellt. Att vara med den man tycker om borde räcka. Fast om min framtida pojkvän skulle ge mig en fin present eller bjuda mig på middag skulle jag nog inte klaga..  

I´ll be yout lover too

2009-02-12 @ 22:40:39

Jag har blivit extremt dålig på att plugga. Varje gång jag sätter mig för att plugga börjar jag göra andra saker istället. Jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Idag när jag skulle plugga svenska och geografi som ska in imorgon respektive nästa vecka så började jag läsa Robert Pattisons låttexter istället.


Derry down green
color of my dream
A dream that's daily coming true.
And when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

Untroubled only in my daydreams

2009-02-12 @ 22:04:36

Isabelle skrev i ett inlägg på sin blogg om att hon och Pete Doherty skulle passa bra ihop, men alla kan väll se vem som är hans sanna kärlek?

        

Yääääääh

2009-02-11 @ 21:39:29

Nu har jag bokat Peace&Love! 2008-06-27 - KENT från Peace & Love

The historybooks forgot about us

2009-02-11 @ 17:26:28

Hej! Idag har jag haft en väldigt vanlig dag, så jag tänkte berätta om igåt istället. För ett tag sedan kom jag på den geniala idén att jag, Isabelle, Andrea och Matilda skulle byta kläder i någon månad, kläder som vi ändå inte använde. Så vi tog alla med oss några påsar med kläder som vi tröttnat på hem till Matilda. Jag kom därifrån med en massa underbara kläder, som jag inte kunde förstå att de tröttnat på(!). Här har ni lite bilder (och nej Isabelle, jag tänker inte censurera).Usch

2009-02-10 @ 08:14:40

Sveriges polis är verkligen påväg utåt! Jag läste Metro på vägen till skolan och en atrikel hette "15-åring åtalad- sa "nöff" till polismän"(http://www.metro.se/se/article/2009/02/10/00/1853-45/index.xml). En annnan hette någonting i stil med "Jim fick böter- körde för sakta". Har inte Sveriges polis viktigare saker att göra?

Sleep my only love

2009-02-08 @ 22:15:51

Hej!

Gårdagen var riktigt lyckad. Kvällen började hemma hos Matilda med Isabelle och Andrea. god middag, bra musik och sommarsnack. Hur mysigt som heldst! Sedan drog vi på partaj hemma hos Jens där det var en skön blandning folk som vanligt. Idag hade jag släktkalas, det var mysigt och jag fick en massa fina presenter! Bilder från kalaset får ni senare, ni får nöja er med bilder från igår istället! /J

Jag ber om ursäkt för extremt dålig vildkvalité, men min mobilkamera är inte så bra och det var mörkt haha!

I´m a pretty impossible lady to be with

2009-02-08 @ 11:55:44

Jag hatar mina vänner som var i Romme i fredags, det ser så sjukt härligt ut! Jag fick inte följa med p.g.a. min bajsfot!

I was broken for a long time

2009-02-07 @ 16:32:35

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på Broken med Robert Pattison och ska snart möta Isabelle, Andrea och Matilda. Ikväll ska vi äta middag hemma hos Matilda och efter det vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, men vi hittar nog på något. Nej nu måste jag dra, hejdå!When you think more than you want your thoughts begin to bleed

2009-02-06 @ 21:42:58

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vår skola hade idrottsdag så jag åkte bara en sväng till Tyresö simhall i någon timme. Sedan har jag och Julia tagit en massa fula webbcam-bilder haha.

Titta vilken söt bild jag hittade på min data!

2009-02-05 @ 21:24:16

Congrats till mig

2009-02-05 @ 21:15:59

Hola!

Idag fyller jag år! Det har varit en asbra födelsedag. Imorse sjöng familjen för mig och jag fick en underbar laptop som jag använder just nu(!) I skolan sjöng hela klassen för mig och så fick jag en daimtårta, en kladdkaka och en stor godispåse av Ghazal, Gabrielle och Emma, tack mina sötnosar! Sedan fick jag en underbart söt kjol av Liv som hon sytt själv, så gullig! Efter skolan träffade jag Andrea och vi åt en massa chips och pratade om Twilight, haha. Sedan åt jag middag med familjen, Andrea och farmor och nu sitter vi här och leker lite med den inbyggda webbkameran i datan och äter lite till. Jag har ätit så sjukt mycket idag! Förutom datorn fick jag en makeover av mitt rum och lite småsaker som doftsljus, smycken och blommor. Här är lite fula mobilbilder från dagen. / J


Over all she spoke with a voice that disrupted the sky

2009-02-04 @ 23:34:13

Idag har jag sett Twiligt på bio (igen) med pappa. Den var nästan lika underbar som förra gången haha.  Nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag bjuda på världens bästa låt. Godnatt!

Får jag veta vad du tänker på?

2009-02-03 @ 21:41:31

Hej!

Idag har jag varit väldigt effektiv, om jag får säga det själv. Jag har varit och simmat, pluggat, shoppat (ett par underbara stentvättade jeansleggings och en klänning) och varit på bio med Liv. Vi såg Revolutionary Road, den var bra men väldigt speciell. Man förstår sig inte riktigt på Kate Winslets karaktär April, hon beter sig väldigt konstigt i slutet på filmen men vi gissade att hon fick någon slags psyk. Jag tyckte så otroligt synd om Leonardos karaktär Frank. Han var inte felfri men han förtjänade inte det slutet. Trots att filmen var konstig och aningen deprimerane var den sevärd och skådespelarna var underbara.

Skulle du råna en bank för oss två?

2009-02-02 @ 23:02:42

Idag var jag på möte med Vi Unga efter skolan. Mötet var på Pizza Hut och de bjöd på mat så jag åt en caesarsallad och en chokladmoussegrej, sjukt gott men jag blev äckligt mätt efteråt. Imorgon har vi "catch up day" i skolan och eftersom att jag ligger i fas och inte har någonting att catcha up med så är jag leeedig, så skönt! Nej nu ska jag sova, godnatt.


rubrik

2009-02-02 @ 22:57:23

I don´t know why
but the things you do make me sad
I don´t know why
I don´t know why

The truth is hiding in your eyes

2009-02-01 @ 19:10:08

Robert Pattison har brittiska dialekt, så gulligt! Nu är han fullbordad!

Disney maskerad

2009-02-01 @ 14:56:27