I loved the stains on every cup

2009-12-26 @ 09:56:16

Idag bestämde jag mig för att gå längst med hela Bang paow beach. Jag tänkte att det kunde ta en timme kanske. Sedan kom jag tillbaka 3 timmar senare, helt sönderbränt med svidande fötter och en väsklinje, dvs. att remmen på min väska lämnade en blekare linje. Men jag klarade det i alla fall, jag är kanske lite för envis. Men jag hittade världens västa låt på vägen också. Jag skumade igenom min ipod och lyssnade på en massa musik jag inte kyssnat på förut. Jag hittade Sea Out med Guillemots. Den är helt otroligt bra tycker jag!

Well, Marbella is my guest, I treat her just like all the rest
Whisper fairytales of Neverland
Throw the pennies in her hand
Stroke her hair and tell her I've been cheating

I gave you my heart

2009-12-24 @ 16:52:53

Annurlunda julafton, det kan jag lova! Dagen borjade med dyking, nu ar jag open water diver! Det kanns grymt kul! Det kanndes sa trakigt att vara klar med utbildningen att jag och Philip bestamde oss for att ja nasta utbildning redan pa mandag! Det inkluderar nattdyk och dyk vid ett vrak, sa kul! sa pa onsdag blir jag advanced open water diver. Sedan ar det bara tva utbildningar kvar och sen ar jag Divemaster! Da far jag aka runt och leda dykresor. Det ska jag latt gora nar jag gar ut gymnasiet. Jonas berattade att de som ar divemasters pa dykcentret har i Kamala inte far nagon lon men de far bo och ata gratis, det ar det ju vart, det enda man maste gora ar att aka med folk pa dagsutflyckter och sant. Oj nu kom jag av mig. I alla fall, sedan at jag middag pa hotellet och tittade pa en massa upptradanden medans regnet oste ner ute. Men det var ganska sa mysigt faktiskt. Jag har inget emot regn nu nar det har varit konstant sol och 35 grader i over en vecka. Oj, nu blev det ett valdigt flummigt inlagg som handlade mer om dykning an min julafton.. Men jag maste skriva av mig om hur underbart det ar! Jaja, ni star nog ut med mig trots mitt skitsnack. Hoppas ni har en bra jul dar hemma! Pusssss

Juste

2009-12-22 @ 14:36:08

Min dator har gatt sonder lagligt nog sa jag kan inte ge er nagra bilder.. Jag har nastan inte tagiot nagra bilder i alla fall, sa ni missar ingenting haha!

I'm a millionaire

2009-12-22 @ 14:32:47

Jag har borjat ta mitt dykcertifikat wie! Idag spenderade jag och en kille som heter Philip dagen mend att forst titta pa en massa teorifilmer och sedan gjorde vi en massa ovningar vid stranden tillsammans med varan dykinstroktor Jonas. Alla pa dykcentret ar sa grymt skona! De borjade prata om hur de hade festat igar och en massa vad de hade gjort. Alla kommer ifran olika delar av varlden. Varan svenska dykinstroktor Jonas ar 21 och ska stanna pa Phuket tills Mars tror jag. Det verkar sa harligt! Om nagra ar ska jag ocksa resa omkring sadar. Det verkar sa underbart att vara sa fri!  Det vore ju ganska sa bra om jag kunde forsorja mig pa nagonting sa kul som dykning ocksa, men da maste jag ga nagra fler utbildningar. Hoppas ni har det bra hemma, och grat inte for mycket for att ni saknar mig sa! PUSS

Even if the skye is falling down.

2009-12-19 @ 14:54:40

Heej! Nu sitter jag och Julia pa ett internetcafe och ska snart borja dra oss hem till hotellet. Idag har vi varit vid Bong Pae waterfall, det var ganska sa frant! Mitt i djungeln sa man var tvungen att ga pa en jattesmal stig ganska langt. Det var riktigt vackert men lite laskigt nar vi sag en jaaaattestor tusenfoting och en rod krabba(idjungeln?). Sen kan jag ju beratta att jag har brant mig nagot enormt. Det var varre igar men det svider fortfarande som satan pa huden, stackars mig! Jaja, hejda.

Heej

2009-12-17 @ 17:09:24

Nu sitter jag och Julia pa hotellets datorer. Vi skulle anvande min dator men internet fungerade inte sa nu ar jag fast utan a a och o(de tre sista svenska bokstaverna haha). Jag har egentligen inte sa mycket att skriva. Efter 10 timmars jobbigt flyg kom vi fram till Phuket och sedan dess har vi bara hangt vid poolen och stranden. Det ar dock sjukt varmt, soligt och allmant skont. Idag blixtrade det som satan, hur stora blixtar som heldst! Julia blev valdigt radd haha. Nej gud vilket trakigt inlagg, ni far roligare inlagg sedan nar jag har mer att skriva och kan lagga in bilder fran min data. Ni far ha det bra sa lange i kalla sverige! 

Thailaaand!

2009-12-15 @ 11:52:49

Om 13 timmar är jag i Thailand! Åh vad det ska bli kul. Puss på er mina vänner, jag kommer att sakna er så!
Come back to me again, and play your sad guittar

2009-12-14 @ 10:52:04

Idag hade vi ett oförberett prov i historia. Det var helt brutalt hut dåligt det gick. Men det verkar ha gått lika dåligt för alla, det är ju en liten tröst i alla fall. Oförberedda prov är värdelösa. Som tur var var det inte betygsgrundande utan bara en koll på vad vi kommer ihåg från Historia A och det vi gjort hittills i Historia B. Min lärares kommentar när han såg mitt prov: "Ja, det är väll bara att läsa om Historia A".

It's just the way you see the world

2009-12-13 @ 21:02:03

Åh jag har sådan beslutsångest! Att packa för fem dagar, som jag har gjort de senaste gångerna jag har rest, är ju inte så svårt. Men 3 veckor? Jag har packat aldelles för mycket saker känner jag. 14 klänningar (!), 2 kjolar, ett par shorts, 5 tröjor. Okej det var kanske inte så mycket, förutom klänningarna? Jaja, det blir nog bra.

Juste, igår var jag, Anna och Matilda på Ace. Det var ganska så najs, men dj:n var ganska värdelös. Hon spelade samma låtar om och om igen och så var det ingen genre alls. Varannan låt var grym och varannan låt var skit. Men vi hade kul i alla fall!
Min beslutsångestmin, snygg va?

We´re leaving for venus

2009-12-11 @ 20:39:38

Av alla saker man kan göra på en fredagskväll så tittar jag på idol. Tillsammans med Julia, hennes pojkvän Marcus och hennes kompis Amanda. Men Marcus langar en massa sköna kommentarer så jag har kul i alla fall. "Vet ni att om man lägger ihop godis och skål så blir det godisskål?", "Jag har en bortatelefon". Jag är barnvakt till min lillebror som ligger och sover å det är inte direkt så jobbigt.Bilder från tidigare idag.

Roses are red

2009-12-11 @ 20:31:09

Idag hade vi Luciafirande i skolan. Det innebar luciakupp, cheerleading och luciatåg. Jag blev otroligt stolt över min silvermedalj i fotboll. Vi kom tvåa av två lag.When she smiles

2009-12-09 @ 20:53:32

Jag älskar att titta på gamla bilder. Nu tittar jag på bilderna på mina föräldrars data. Här har ni några!


Isabelle posar på vårat rum i London.


London

 
Jag, mamma, Julia, Alexandra och Adreas i Turkiet för måånga år sedan.


Jag och Julia i Turkiet.


Jag och Jessika påväg att träffa Marcus och Robban, Januari 2008.


Jag och Elin på Koh Chang i Thailand, nyår 07/08.

Om 1 vecka!

2009-12-08 @ 20:34:36

Jag har börjat tagga galet till Thailand. Eftersom att jag inte är en sådan som kan bara slappna av i tre veckor har jag börjat kolla upp vad man kan göra på Phuket, eftersom sist jag var där var jag typ 11 så jag minns inte så bra. Här har ni lite platser jag skulle vilja besöka i alla fall, fast jag kommer nog inte göra allt men det är kul att titta runt också!


Här är en bild på stranden precis utanför vårat hotell.

Här är Bong Pae waterfall.


Här är en bild på Kung Bay. Man ser ju inte riktigt men jag tyckte den var så vacker.Pyttelilla ön koh Ngam ligger så nära phuket att man kan åka dit över dagen. Otroligt vacker ö tycker jag.


Heronies monument är en staty av två flickor som hjälpte Thailand vinna en konflikt mot Burma. Det vore nog ganska speciellt att se.Surin beach är stranden som ligger näst närmast vårat hotell.


Pappa kommer älska att gå omkring och titta på båtar i Phuket boat lagoon.


Nakalay verkar ligga ganska nära vårat hotell (tror dock att jag underskattar avstånden på kartan).


Patong är den största staden som är nära våran strand på Phuket. Dit ska jag åka och shoppa och sånt, wii! (och äta på mcdonalds).


Freedom beach måste jag ju nästan åka till bara för att den har ett så fränt namn.


Kata beach är ju galet vackert.Promthep cape är Thailands sydligaste plats.


Koh Bon är det bästa stället att dyka, och jag ska ju försöka ta dykcetrifikat så dit ska jag åka!


Wat Chalong är Phukets största buddhisttempel, dit vill jag verkligen åka!


Phuket town är ett måste. Bilden är tagen från utsiktspunkten Khao Rnag dit jag också skulle vilja åka.
I want you in my room

2009-12-08 @ 16:18:30

Idag har jag tränat cheerleading nästan hela dagen, otippat nog. Vi ska cheerleada på fotbollsturneringen på fredag haha! Riktigt kul är det faktiskt.

He talks in my sleep

2009-12-07 @ 23:35:34

Jag vill göra så mycket. Jag vill se allting. Jag vill stå på en balkong i Paris en morgon och se ut över staden. Jag vill gå på en lång strand i Thailand. Jag vill åka båt på ett stormigt hav. Jag vill sova i en fyr. Jag vill hjälpa människor i mindre utvecklade länder. Jag vill flyga flygplan och hoppa fallskärm. Jag vill vara vaken dygnet runt i en galen storstad. Jag vill åka tåg genom Ryssland. Jag vill se norrsken i Arktis. Jag vill åka skidor i alperna. Jag vill lära mig prata flytande franska och spanska. Jag vill se fantastiska livespelningar. Jag vill dyka vid ett vrak. Jag vill vara med i en teaterföreställning. Jag vill flyga ballong. Jag vill, om typ 10 år, vara min lillebrors coola syster som han kan bo hos under helgerna och vara uppe sent. Jag vill skriva en bok. Jag vill bli duktig på att fotografera. Jag vill vara med i en demonstration. Jag vill engagera mig politiskt. Jag vill gå på kinestiska muren. Jag vill bjuda mina föräldrar på en resa när de blir gamla skrutt. Jag vill åka till Irrland. Jag vill stå högst upp på ett högt berg och känna vinden i mitt ansikte. Jag vill måla en tavla. Jag vill ha en lägenhet på söder. Jag vill bli ihågkommen. Jag vill hitta någon som kan uppleva allt det här med mig.


I was young enough, i still believed in love.

2009-12-07 @ 23:00:57

Mitt liv är så jobbigt. Jag kan inte sluta nysa. Jag nyser säkert två gånger i minuten utan att ha någon aning om varför, och så gråter jag som en galning(av irritation inte sorg). Sen så orkar jag inte sova heller. I-landsproblem, jag vet. Nej nu ska jag sitta på någon film och vänta på bättre tiden och vara rebellisk nog att inte gå och lägga mig fast jag borde. Tjilivippen!

Bilder från i Fredags, innan vi for ut i natten!Hattfest

2009-12-07 @ 22:34:11

Här kommer lite bilder från hattfesten i lördags. Galet roligt kväll.


Abbey Lake

2009-12-07 @ 11:28:01

Hihi jag sitter på Fredriks dator och lyssnar på sonjagon och pluggar på Afrikas historia. Tänkte att ni ville veta det liksom.

You make me scream

2009-12-05 @ 19:14:33

Ikväll ska jag på en hattfest. Jag ska ha charlies cykelhjälm på mig i brist på någon rolig hatt, och Andrea ska ha en partyhatt med fjädrar. Fränt!

Balett

2009-12-05 @ 19:13:37

I förrgårsåg jag och Matilda nötknäpparen på kungliga baletten. Den var väldigt fin. Sen toppade vi det med middag på Fridays och strapatser i gyllene salongen(guldsalongen?).Dance with somebody

2009-12-02 @ 22:21:37

She's lost control

2009-12-02 @ 22:13:28

Idag vaknade jag aldelles glad, det händer inte ofta kan jag berätta. Jag var utvilad och det var frost ute, så det såg sådär juligt och fint ut.Om två veckor!

2009-12-01 @ 23:11:03She was born on a rainbow

2009-12-01 @ 23:03:27

Ny klänning, den ska få följa med min imorgon. Då jag ska på bio med farmor också, wiu!