The drigs don´t work

2008-10-31 @ 21:53:52

Okej, jag är egentligen gaska emot idol. Men det här är grymt bra!

Johnny the rocker

2008-10-31 @ 20:58:23

Jag siter och tittat på Idol. På en Fredagkväll. Nu går det inte att sjunka lägre.

Left behind

2008-10-31 @ 19:27:29

Ja, det är som sagt sånna här stunder man upptäcker ve ens riktiga vänner är.

Har aldrig kört en dagens förut, så here i go!

2008-10-30 @ 23:04:04

Dagens nöje: Driva med lilla Anna på msn!
Dagens jobbigaste: Gå upp för trappan, haha.
Dagens sötaste: Lillebror.
Dagens film: SATC, Love actually
Dagens mat: Sushi.
Dagens onda: Min gippsade fot.


Godnatt!

It feels so natural

2008-10-30 @ 21:20:30

Hej.

Det mest spännande som hände idag var att Andrea och Isabelle körde mig på en promenad i rullstolen. Sedan har vi ätit sushi och tittat på sex and the city filmen. Så, som ni hör var det en otroligt spännande dag. /J

TRALALA

2008-10-30 @ 21:19:16

Haha Andea är en tönt som tror att hon är populär vid msn- " Ja, sluta skriv så mycket *flin*".

Jag bjussar på skolans fina spexfoto, det går nämligen 3 killar och typ 40 tjejer i sam i ettan.

Hey ho

2008-10-29 @ 20:58:41

Hejhej! Känner att min blogg börjar dö ut redan, illa! Idag kom jag som sagt hem från sjukhuset, men jag fick något extremt ont i foten så jag fick åka tillbaka för att hämta lite starkare piller. Men jag kommer nog att sova gott i natt i alla fall, man blir nämligen helt seg av de där pillrena. Men det är niiiice! Nej nu äre Grace, Puss!

You could have it so much better

2008-10-29 @ 09:47:01

Idga får jag komma hem från sjukhuset. Känns lite tråkigt på något sätt. De har grymt sköna sängar här, underbar service och en massa smärtstillande tabletter. Menmen, jag överlever nog:D Pussen!

Well i wasn´t down, i just wastn´t smiling at you

2008-10-28 @ 21:02:21

Idag gar varit en gaska bra dag mot alla odds. Isabelle och Andrea var här och gjorde mig sällskap i ett par timmar. De tog även med sig tårta och en hemmagjord bok, vars innehåll jag inte tänker avslöja här. Mina föräldrar har också varit här och gett mig filmer, godis och allt annat jag ber om. Det har sina fördelar att vara opererad. Det är i sånna här stunder men ser vem som verkligen bryr sig om en, eller hur?

En sak som gjorde mig irriterad idag var dock Blondinbella. Jag vet att det är fånigt att jag bryr mig så mycket om hennes blogg  för att låta ett inlägg göra mig irriterad, men men. Det som gjorde mig irriterad var i alla fall att hon bar en minkpäls. Visst, jag har alltid vetat att hon är löjligt fåfäng och väldigt gärna vill att folk ska veta hut mycker pengar hon har. Men trots det har jag alltid beundrat henne. Jag tycker hon är cool som har lyckats med så mycket trots att hon bara är två år äldre än jag. Därför blir jag nästan arg över den där pälsen. Har hon en aning om hur Minkar blir behandlade? Det har inte jag i alla fall, men jag gissar att det inte är så trevligt. Jag är helt enkelt emot päls, och hur svårt är det att hitta en snygg fakepäls?

Jaja nu ska jag inte tänka på det mer, dags för nästa film! Puss

On the radio

2008-10-28 @ 11:37:47

Tjaba! Operationen gick bra men det gör satans ont. Är på sjukhuset nu och ska sova här en till natt innan jag får komma hem, men mamma och pappa kom precis med datan och SATC-filmen så det går nog bra. Tack för alla lyckoönskingar på bloggen och sms, sånt gör mig glad:D Hörs senare, pussen!

Here i go

2008-10-27 @ 06:21:08

Nu åker jag till sjukhuset, nästa gång jag skriver kommer jag att vara gipsad.. Önska mig lycka till!

40 year old virgin

2008-10-26 @ 23:07:26

Tjiuhuu. Sitter och tittar på 40 year old virgin och garvar högt för mig själv, den här filmen är klockren! Så det är såhär mitt liv kommer att se ut i de kommande sex veckorna? Kul.

Nej nu ska jag se vidare på filmen, kommer inte att kunna blogga imorgon för jag måste sova en natt på sjukhuset.. Men hej så länge!

Mer maskeradbilder

2008-10-26 @ 21:12:30Maskeradbilder!

2008-10-26 @ 18:07:47Operation

2008-10-26 @ 12:05:08

Tjiuhuu! Maskeraden var grymt rolig, ska tvinga Emma att skicka alla bilder som vi tog snart. Kännde mig så grymt duktig imorse också, trots huvudvärk gick jag Liv och Bella upp och städade och lagade vofflor! Känndes uderbart att man ställde om klockan igårkväll också, vi fick en timme extra liksom.

Idag då? Ja mamma kom och hämtade mig imorse för att jag skulle ducha med en massa bakteriedödande tvål inför operationen . Har kanske inte nämt det, men jag ska operera foten imorgon. Så idag måste jag ducha två gånger till med såndan där tvål, sedan måste jag ta på mig nytvättade kläder, byta lakan och inte komma för nära någon. Det är sjukt hur noggrant det är. Men det är väll bra egentligen, för infektioner är ju inte trevligt. / Jennifer

Maskerad

2008-10-25 @ 18:35:22

Hejhej!

Sitter hemma hos Josse och Emma och är grymt taggad! Snart ska vi och några andra tjejer käka tacos och runt 9 börjar resten av folket rulla in. Ska bli grymt kul. Ska a lite bilder sen så att ni får se alla i deras utklädnader. Hejdå så länge!

Jag vill kunna lita på dig

2008-10-25 @ 15:51:20

Jag är sååå stolt över min kusin agnes(a). Hon spelar som sagt Nicolina i Sune musikalen, här får ni ett klipp när hon sjunger mot Benjamin. Spola fram till mitten!


Just stand up tall

2008-10-25 @ 14:16:58

Kvällen igår innehöll knivhot, trasiga fönster och ramlingar nerför stentrappor. Behöver jag säga att det inte var en toppenkväll? I och för sig låter det mycket värre än det var. Men kul var det ju inte.  

I want a girl whos to sad to give a fuck

2008-10-24 @ 19:48:10

Hejhej!

Sitter och äter chips och tittar på night at the museum, en riktig höjdar film.. Idag har jag skrivit ett hisoriaprov på 8 sidor så jag har världens träningsverk i handen och armen, tyck synd om mig!

Vad händer ikväll då? Ingen aning faktiskt. Ska vara med Isabelle men vi får se vad vi hittar på. Imorgn blir det maskerad i alla fall, grymt taggad!

/ J

Hate to say i told you so

2008-10-24 @ 09:23:33

Hahahaha jag dör! Jonas har precis gjort en broshyr om U.S.A. Stolt gav han den till mig och så står texten " huvudrubrik på insidan" kvar! Vi använder oss av en mall för att göra broshyrer och då står det "huvudrubrik på insidan" för att förklara vad man ska skriva, man ska alltså byta ut den texten mot en riktig rubrik. Men detta förstod inte Jonas, hahahaha!

Lalala

2008-10-24 @ 09:05:17

Skola är tråkigt och Jonas är en mupp!

It´s not so bad, it´s not so bad

2008-10-23 @ 22:21:21

Fick precis mitt första mail från min Penpal i Utah! Riktigt roligt att brevväxla med någon så långt bort. Han heter Edgar, men mycket mer sa han faktiskt inte i mailet, men han sa att om jag hade några frågor var han villig att svara på dem, så jag frågade på. Nej nu ska jag fortsätta plugga om Antiken och sen ska jag sooova. Imorgon är det Fredag och sedan är det lov, grymt skönt!

Visit Palestina

2008-10-23 @ 17:34:38

Vi var och såg på en film idag med skolan. Den hette Visit Palestina av Amnesty Internationall och handlade om kriget mellan Palestina och Israel. Det är helt sjukt hur Palestinier blir behandlade. Förutom det land som Israeliterna fick ursprungligen av FN så ockuperar de mer land, som kostar mer människoliv. Är land verkligen mer värt än en människas liv? Barnen i Palestina kan knappt gå till skolan för att de riskerar att bli beskjutna av Israelitiska tanks, hus och vägar är helt förfallna av de olika attackerna och det finns inte en familj som är hel. Jag såg en video på en sjuåring som säger att han vill döda Israels ledare för att denne ledaren dödade hans storebror. En sjuåring ska inte säga sånna saker, men Palestinska barn är inte barn eftersom att de berövats dess barndom. Istället lever de liv präglade av hat och skräck, de kanske inte kommer att överleva dagen.Det sjukaste är hur resten av världen är varken vetande om vad som sker eller kapabla att stoppa detta. Som en kille i min klass sa " Hur många gånger har vi inte hört om andra världskriget? Detta krig är precis lika hemskt men hur mycket visste vi om detta innan idag?". Som sagt är vi även okapabla att stoppa detta och skapa fred mellan länderna p.g.a. FNs säkerhetsråd. För att FN ska kunna ingripa i konflikten måste hela säkerhetsrådet vara eniga men självklart sätter USA stopp för detta. Av vilka anledningar vet jag inte. Kanske är det p.g.a. av ekonomi, det tjänar otroliga pengar på att sälja vapen till Israel. Kanske är det p.g.a. politik, USA behöver en bas i mellanöstern och denna bas är Israel.

Jag har dock bara sett denna konflikt ur ett perspektiv och kanske är det jag säger helt fel, men jag har svårt att tro det. Jag tycker i alla fall det är sjukt hur människor värderar, land, politik och ekonomi före liv. Jag tycker även det är sjukt att inte skolor lär ut om denna konflikt och hur lite uppmärksamhet konflikten får. När en Irländsk volontärarbetare var skjuten i benet i Palestina skapade detta stora rubriker i västvärlden. Dagar senare dödades ca 3 barn, men detta skapade inga rubriker alls. Så bara för att hon är från västvärlden är hennes liv mer värt?

Det sjukaste är också att Palestinier är allmänt sedda som terrorister för att de använder sig av självmordsbombare. På ett år dog 370 Palestinier och 13 Israeliter, men Palestinierna är terroristerna? Visserligen är det fel av Palestinierna att självmordsbomba eftersom att det finns otroligt många oskyldiga Israeliter också. Men när deras värld faller samman, de är så fattiga att de inte har råd att äta och så landsligt begränsade av Israel att de inte ens kan besöka dugliga sjukhus, vad finns det kvar? Dessa bombningar är de enda hopp de har. Israeliterna använder detta som en ursäkt till hur de behandlar Palestinierna. Småpojkar kastar stenar på tanks och blir då skjutna. En sten gör inte en skråma på en tank men ändå så förtjänar pojkarna att bli skjutna för detta? Pojkar runt 12 år? 6 barn i nuläget i Palestina har dödliga sjukdomar och Amensty Internationall har flugit in Brittiska läkare till Israelistiska sjukhus för att operera dessa barn, men de kan inte ta sig in i Israel. Barnen själva får gå över gränsen, men deras förmyndare får inte följa med för att de är en "säkerhetsrisk". Det yngsta av barnen är 6 månader, hur ska denna klara sig utan sin mamma?

Man börjar tappa tror på männskligheten, som Julia sade.

Because i had the time of my life, no i never felt this way before

2008-10-22 @ 20:07:57

Hejhej!
Idag var det plugg som vanligt. Hade en engelska-redovisning som jag inte blev helt nöjd med, men men.. Imorgon har jag Geografi prov också, men det har jag pluggat en massa på så det borde jag klara.

Juste, om man är arg på någon så brukar man väll berätta varför i alla fall, håller ni inte med mig? Jag blir så jävla irriterad när jag helt plötsligt är hatad av en person utan att ha en aning om vad jag har gjort. Självklart går det inte att få tag i personen heller. Men jag överlever. Nu ska jag plugga lite till och sen är det Greys, yey! / JWhy do you waste my time is the answer to the question on your mind

2008-10-20 @ 23:04:00

Idag var det bajsskola och efter det pluggade jag med Isabelle och Andrea, det var mys. Nu ska jag sova, Godnatt!Man är kung kung kung i baren!

2008-10-20 @ 13:04:55

Då börjar bloggandet i skolan igen. Har geografi just nu och det är meningen att vi ska plugga till provet i övermorgon, men jag orkar inte. Hata måndagar. Emma berättade precis om en tjej som var 90a och var tillsammans  med en 95a, det är inte okej någonstans, men roligt var det. Nej nu ska jag försöka plugga om platttektektonik, Pussas!

Suburban lifestyle

2008-10-19 @ 21:58:36

Gårdagen var inte att hänga i granen, som Isabelle säger. Vi hamnade ute i nacka hemma hos en Wictor.  Jaja, fredagen kompenserar för det. Idag då? Först tittade jag på Harry Potter som var grym, sedan blev det pilates och efter det promenad med Andrea och Donna. Nej nu ska jag nog spendera lite tid med familjen tror jag. /Jennifer
Lillebror

2008-10-18 @ 20:14:40

Dagens citat

2008-10-18 @ 19:08:32

" Han var den snyggaste killen jag någonsin sett på länge" - Andrea.

Sune- en ganska annorlunda familjemusikal

2008-10-18 @ 18:43:05

Hej.
Idag har jag tittat på Sune musikalen, i vilken min kusin Agnes spelar Nicolina, Sunes flickvän. Agnes var så sjukt duktig, hon sjöng underbart fint och rörde sig helt oberört på scenen. Hon spelade mot söta Benjamin Wahlgren som också var jätteduktig. Efter föreställningen sade vi att vi skulle äta på restaurang, bara hennes och min familj. När vi kommer fram till restaurangen väntar 55 pers där som alla har varit och tittat på föreställningen, och eftersom att hon även fyller år idag sjöng alla för henne och så åt vi en jättegod middag. Sånna här dagar är så mysiga, det är skönt att umgås med släkten ibland.

Ikväll ska jag på 17 års-fest hemma hos Benjy, blir nog kul. Nej nu ska jag hoppa in i duchen, Pussssss!
Underneath the mistletoe

2008-10-17 @ 17:00:21


Cause it takes something more this time

2008-10-16 @ 22:04:50

Idag har jag lekt med Andrea och vi har lekt med pappas systemkamera! Här får ni se några bilder, resten blev cpfula. Juste jag glömde att säga att jag fikade med Jimmy igår också, det var myys. Nu ska jag försöka plugga, men Andrea ska sova här och hon är så muppig så det lär inte bli så mycket plugg gjort. Pussen!

Is it worth it?

2008-10-16 @ 17:54:16

En 18-åring har druckit för mycket och tycker det är jättesmart att pissa på tunnelbanespåret då tunnelbanan inte kommer på ett tag. Han går ner på spåret och precis då kommer en obemannad tunnelbana. Han hinner kasta sig åt sidan men när han vaknar upp på sjukhuset har han inga ben kvar, läkarna var tvugna att aputera båda benen från knäna. Det här har hänt en person och det skulle kunna hända i princip vem som heldst, är det verkligen värt det?

They say he changes when the sun goes down

2008-10-15 @ 22:07:04

Nu är London bokad! Nyår i år kommer jag att spendera på Lonon eye tillsamman med Isabelle, mamma och mammas kompis Anneli. Grymt kul!

I never knew what love was for

2008-10-13 @ 23:00:47

Min hjärna är helt mosad nu efter flera timmars plugg. Har en stor redovisning imorgon i religionen. Jag har övat för Andrea några gånger nu så jag tror att det ska gå bra, hoppas det i alla fall. Jag borde egentligen plugga lite mer nu, men jag tänker skita i det och sova istället. Rebellisk jag är va?

Juste, jag köpde en jättefin stickas kofta idag från MQ, dagens glädje. Pussen!

Fredags bilder

2008-10-12 @ 22:59:59Fann det en plats i hennes värld för två?

2008-10-12 @ 00:30:11

Jag har aldrig fått så många kindpussar i hela mitt liv! Jag, Issa, Andrea och Matilda hamnade på en spansk fest ikväll och varenda en hälsade med en kindpuss. Jag kännde mig ganska missanpassad faktiskt. Men det var kul, på sitt sätt. Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att plugga med tjejerna från skolan. Pussas!

And you decided this

2008-10-11 @ 18:57:35

Kan man starta ett stort jävla bråk om dukning är man väll ganska orginell? Att duka slarvigt kan tydligen leda till att man inte får någon middag enligt min pappa, gulligt.

Blondinbella

2008-10-11 @ 18:00:49

Läste precis ett inlägg i Sina-Lees blogg angående Blondinbella. Hon skrev att Blondinbella bara provocerar för att få läsare, att hon är falsk och dricker för mycket för sin ålder. Det var det mest patetiska inlägget jag någonsin läst, avundsjukan lyste rakt igenom. Jag fattar inte varför folk är så emot Blondinbella. Självklart tycker blir jag också irriterad på vissa av hennes åsikter och liknande, men hon är otroligt cool på andra sätt. Att anmäla någon henne till Socialen var väll verkligen att gå för långt? Tjejen fyller liksom 18 när som heldst och vilken 17-åring dricker inte? Jag läste en artikel i någon skvallertidning om att hon klär sig som en tant också, varför skriva en hel atrikel om det liksom? Jag tycker så otroligt synd om Blondinbella. Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag tycker att blondinbella är grym / J

Såhär kul hade jag och Emma idag inna bion förresten.

2008-10-08 @ 22:49:51

I wish my smile was your favourite kind of smile

2008-10-08 @ 22:40:53

Jag klarar verkligen inte av sorgliga filmer. Vet ni hur mycket jag har gråtit idag? Mycket. Först var jag och Emma på bio där vi såg The other Boleyn girl, väldigt bra men väldigt sorglig och hemsk. Sedan när jag kom hem parkerade jag mig direkt framför Greys anatomy där det blev ännu mer tårar.

Det handlade om ett par i 16-års åldern tror jag. Tjejen hade en tumör och killen hade epelepsi, och de skulle opereras samma dag. Killen skulle opereras först och precis innan operationen pratade de om att de båda skulle överleva. "i´m not done loving you" var det sista han sade och så dör han. Han dör under operationen. De verkade så sjukt kära och så dör han. Jag klarar inte av sånt här.

Nej nu ska jag försöka muntra upp mig. Det var roligt att träffa Emma idag iaf, och så är det snart helg(a), och nu kommer jag inte på något mer. Godnatt.

She had problems with drinking milk

2008-10-07 @ 20:02:50

Haha skadeglädjen är verkligen den enda sanna glädjen. Jag har ett litet krig med Patrik och Micke där vi lägger ut fula bilder på varandra på facebook, och jag vinner överlägset! Nej nu måste jag fortsätta skriva om mänskliga rättigheter på Kuba, här får ni ett litet smakprov från the war. Pussiss!Thats how i wanna feel

2008-10-06 @ 22:26:11

These are the words of the popstars

2008-10-06 @ 20:37:13

Åh jag blir så glad. Jag har haft lite panik över att jag inte har börjat med en Svenska uppgift som jag ska redovisa på Fredag. Så nu skulle jag precis börja men då upptäckte jag att jag nästan hade skrivit klart hela för några veckor sedan! Just nu älskar jag mig själv, bara så ni vet.

Jag föll för nån på nån fest nånstans

2008-10-06 @ 20:07:05

Jag vill ha sommar igen. Jag vill tillbaka!


Hahaha

2008-10-05 @ 12:54:23

I remember December

2008-10-05 @ 12:46:03

Godmorgon! Gårdagen var underbar. Den spenderades på fest i Sköndal tillsammans med Andrea, Isabelle, Micke och Patrik. Festen var hemma hos en tjej som hette Lisa och den var för att fira Filippa som fyllde 16. Det var jättemycket folk och alla var hur gulliga som heldst. Vi kom hem lite för sent och det resulterade i arga föräldrar men annars så var kvällen skitkul!

Nu ska jag och Andrea äta frukost och sen ska jag åka vidare hem till Hanna för att plugga lite Religion med tjejerna i klassen, Puuuss!

God would forgive me but I, I whip myself scorn

2008-10-03 @ 20:27:08

Heej! Nu sitter jag och Andrea och sminkar oss och lyssnar på Damien Rice, han är underbar. Snart ska vi åka för att möta Isabelle och sedan ska vi vidare till någon fest i Trångsund, blir nog kul! Ha en bra kväll allihoppa/ Jennifer