30/1 - 08

2008-01-30 @ 22:56:44

Hejhej!

Nu var det ett tag sen som jag bloggade, har hänt en hel del sedan sist faktiskt.

Lördagen spenderades med tjejerna och några andra hos en pojke som heter Tim. Kvällen började underbart men slutade mindre underbart, men allt som allt så var det en mysig kväll. Söndagen blev inte lika mysig med tanke på lördagen. I måndags blev det film tillsammans med min sötnos R, tisdags fick det bli stan med Alexandra ( Köpte en kjol och en jacka från American Apparel och en tröja från Weekday) och så idag så har jag fikat och pluggat med mina favoriter Jessika och Sofia. Det var idrottsdag i skolan och ingen av oss hade lust att gå så vi bestämde oss för att vara sjuka.

Sen så har jag en väldigt rolig sak att berätta, nämligen att jag fyller år på Tisdag (på fettisdagen, passande eller hur?)  Så glöm inte att gratta mig då :D


Älskpälsk

Hemma

2008-01-25 @ 19:54:29

Äntligen hemma!

Jag överlevde trots allt! Veckans höjdpunkt var att skatta åt alla som dansade när skolan hade "disco". Det var typ ett gäng töntar som stod i en ring. Självklart kunde vissa dansa men de flesta såg bara för komiska ut. Speciellt en tjej, vars namn jag inte ska nämna, som av någon konstig anledning dansade på tå. Varför liksom?

Nu tycker ni säkert att jag är en bitch men det tar jag för att det var så jävla roligt.

Nu ska jag dra ner och titta på en film, men först tänkte jag slänge in några bilder från Thailand. Enjoy!

     

Hata Falun

2008-01-22 @ 18:30:41

Vad är det som är roligt med Falun?Det är äcklig mat, äckligt hus, man måste vara inne på sina rum klockan 10, huset vi bor i ligger mitt ute i ingenstans och staden är inte större än trollbäckens centrum. Jag är så jävla trött på att höra alla snacka om hur jävla kul den är här. Det finns ju fan ingenting att göra! '


Skjut mig snälla!

8/1

2008-01-08 @ 08:18:54

Hej alla mina blogglasare (a).

Trots att det har varit 5 underbara veckor i Thailand sa ar jag glad att det bara ar en vecka kvar. Elin akte hem for nagra dagar sedan sa nu har jag bara mina kusiner och min syster att umgas med, sa det ar lite trakigt. Och sa borjar jag trottna pa att sola och bada hela tiden. Sen sa saknar jag alla en masa ocksa, har inte traffat mina kara vanner pa fem veckor ju :( Ska t.o.m bli skont att komma tillbaka till skolan. Har typ inte pluggat pa hela semestern, med ursakten att det ar ju sa fint vader, da kan man ju inte sitte inne och plugga.

Men nu ska jag sluta klaga. En bra sak ar att Emma kommer imorgon, det ska bli mysigt :) En till bra sak ar att jag kommer att vara saa mycket brunare an alla andra nar jag kommer hem.

Nu ska jag umgas lite med alla mina slaktingar, Pussar!