Plugg, plugg, plugg!

2007-11-14 @ 22:50:08

Hej.

Nu har jag jag pluggat i princip hela dagen. Det går helt ok men jag har så jävla mycket att göra just nu. Anledningen till att jag pluggar så mycket är att jag ska till Thailand om mindre än tre veckor, och så ska jag vara där i två månader så jag missar en jävlig massa skolarbete. Men pluggar jag på nu så ska det nog gå.

Vi ska till Koh Chang som är en ö i Thailand, och så ska jag och Papi eventuellt åka till Kambodja i några dagar. Det ska bli underbart även fast det betyder att jag måste spendera två hela månader med familjen. Det bästa är att Emma kommer i några veckor i Januari, så då ska vi ha det bäst, visst baby?

En till bra sak är att Frdag blir av! Vi har ju varit ganska tråkiga nu ett tag men Frdag blir säkert mysigt. Men nu ska jag sova, slänger in några bilder på Koh Chang bara :D Klicka på bilderna så blir de större!

  

And i must me the happiest girl in the world!

2007-11-13 @ 21:23:59

Hejhej allihoppa!

Jag känner mig ganska stolt nu för jag har precis gjort klart steg 27 i Svenska. Det handlade om texter som väckt debatter och argumenterande texter, vilket är relativt svårt så jag tycker att jag är väldigt duktig som gjort klart det på en dag.

Tidigare idag var jag och Jessika och simmade 50 längder i simhallen där vi även fick 3 ragg som ni kan få läsa om på Jessikas blogg www.lagebro.blogg.se så jag har faktiskt varit väldigt duktig idag.

Sedan har jag inte gjort sådär jättemycket mer idag. Jag har tittat på en del bilder från Paris och konfirmationen som ni ska få lite smakprover på senare. Nej nu ska jag nog plugga om militärkuppen i Chile. Hejdå!

    
Gubben till höger sa att han skrev dikter om oss, helt gratis! Sedan skrev han att Alexandras hår sken som solen ( hon är brunett) och frågade om ett bidrag i form av sedlar XD

  

Söndag

2007-11-11 @ 20:22:11

Hejhej:D
Jag har suttit här i ca en kvart nu och försökt komma på någonting intressand att skriva, men inte kommit på någonting. Det får bli ett tråkigt inlägg om hur min dag har sett ut. Jag vaknade hos Andrea runt klockan 9 efter mindre än fyra timmars sömn och släpade mig hemmåt för att hon skulle fira sin pappa. Sedan spenderade jag resten av dagen i soffan med O.C. säsong 1. Men lite nytta gjorde jag i alla fall, jag fixade mina naglar, gjorde en ansiktsmask och en massa sånna grejjer.

Så, nu fick ni läsa ett helt betydelselöst inlägg om min dag, enjoy!


image84

saknad

2007-11-08 @ 21:34:46

Jag hatar att sakna folk. Ändå gör jag det hela tiden. Jag saknar personer spom bor långt bort, jag saknar personer jag har förlorat kontakten med, men mest saknar jag nog den som jag inte har träffat nu på flera månader, och inte kommer att träffa på flera månader heller.

I love you guys!

2007-11-06 @ 23:05:39

image83

" Jag ser det snöar, jag ser det snöar"

2007-11-04 @ 23:23:19

image81

:)

2007-11-04 @ 23:21:32

Hejhej:D

Nu är jag hemma igen. Weekend var skitkul! Vi gjorde inte så mycket så det finns inte så mycket att skriva om, vi chillade, pratade, mm. Och så spelade ju de flesta innebandy för att det pågick en innebandy turnering, men det gjorde inte jag så jag chillade mest. Jag kom hem idag runt 4 efter att ha åkt en proppfull buss från centralstationen hem. Sen har jag typ inte gjort någonting alls, det har varit väldigt skönt faktiskt.


En sak som gjädjer mig väldigt mycket just nu är att julen snart är här:D Julmust, pepparkaksdeg och t.o.m julkalendern har börjat säljas i affärerna. Jag och Sofia bestämde direkt att vi alla tjejerna ska baka pepparkakor någon dag innan jag åker till Thailand. Jag åker ju om ca en månad nu så jag ska försöka hinna med alla julsaker innan den tredje december. Det blir lite sorjligt att inte se på Kalle Anka och sånt på julafton, men man vet ju aldrig, det kan finnas där. För förra året spenderade jag nyår på Sri Lanka och så hade dom julgranar, snögubbar och hela kittet på de flesta hotellen, trots värmen och religionen. Snacka om att turistländerna är påverkade av Väst:P Men nu ska jag bara lägga in några fula bilder från helgen, sen ska jag sova! Puuuss!

   

Grillby

2007-11-03 @ 18:21:37

Tjotjo;D
Just nu sitter jag i Grillby i Enköping ;D Jag och min kära vän Emma spenderar helgen här på en sak som kallas Weekend, orkar dock inte förklara vad det är. Hittills har det varit en lyckad helg. Men nu ska jag dra, det fick bli ett kort inlägg idag ;D
Puuuuuuuuuuuuuuuuuss!

Juste, jag måste bara tillägga att det snöade igår:D Vaknade imorse och tittade ut så vara llt helt vitt. Jag älskar vintern och julen så det gladde mig jättemycket. Men nu måste jag verkligen dra, cya;D